başarılar supersatforum devamını görmek isteriz hep beraber
daha iyi olması dileklerimle
ya üstatım acaba diyorumki arkadaş malum erkek arkadaşa özel bir topik açsakda ne bileyim hani bazı firmalar araba falan hediye ediyorlar ya bizde sanal bir araba hediye etsek yani en azından resmini olurmu acaba bu konuyu serkan abiyle görüşsek nasıl olur. benimki sadece bir fikir tabiki. taktir size kalmış.:49: :49:
bence normaldir.nedeni belli aradağımız her şey,bilgi paylaşım burada,herkes bilgisi doğrultusunda yardımcı olmaya gayret göstermekte .daha nice 10,000 ler temennisiyle kolaygelsin süpersat forum idarecileri saygılar
Yaz sezonunda bile böyleysek kışı düşünemiyorum bile demekki iyi yoldayız herkese teşekkürler....
başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar![]()
bu forumun onbin üyesi olmasına üzüldüm.süpersatforumun hakkı olan rakam bu deyil asgari kırk elli binlerde olması gerekir çünki özellikle yazılım ve bilgilendirme yönünden en baba forum olarak geçinenlerden daha aktif,ayrıca mayıs ayının sonunda vermiş olduğu yazılımlarla kendini kanıtlamıştır,tırsan korkan ve ödlek olmayan bir forum olduğunu ıspatlamıştır,bu nedenle süpersatforum katagorisinde bence bir numaradır fakat malesef koca alemde malın iyisini yanlız onbin kişinin anlaması beni üzdü,buda ne kadar kaliteden anlayan bir toplum olduğumuzu gösteriyor,anlasaydık zaten bir adamı altı kre seçip ülkenin kaderini kırk yıl onun ellerine bırakıp heba etmesine seyirci kalmazdık...bu foruma emeği geçen herkeze teşekkür ederim.hoşçakalın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri