Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: UYE SAYIMIZ 10.000İ GEÇTİ-NET GİRİŞ YAPAN KAYITLI UYE 2000 KİŞİ TEŞEKKURLER Türkiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya üstatlar 10.000 nci üye kim acaba hiç merak ettinizmi.:49: :49:
    alın 10000. üye Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ve yabacı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılar supersatforum devamını görmek isteriz hep beraber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha iyi olması dileklerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alın 10000. üye Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ve yabacı
    ya üstatım acaba diyorumki arkadaş malum erkek arkadaşa özel bir topik açsakda ne bileyim hani bazı firmalar araba falan hediye ediyorlar ya bizde sanal bir araba hediye etsek yani en azından resmini olurmu acaba bu konuyu serkan abiyle görüşsek nasıl olur. benimki sadece bir fikir tabiki. taktir size kalmış.:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence normaldir.nedeni belli aradağımız her şey,bilgi paylaşım burada,herkes bilgisi doğrultusunda yardımcı olmaya gayret göstermekte .daha nice 10,000 ler temennisiyle kolaygelsin süpersat forum idarecileri saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaz sezonunda bile böyleysek kışı düşünemiyorum bile demekki iyi yoldayız herkese teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya üstatım acaba diyorumki arkadaş malum erkek arkadaşa özel bir topik açsakda ne bileyim hani bazı firmalar araba falan hediye ediyorlar ya bizde sanal bir araba hediye etsek yani en azından resmini olurmu acaba bu konuyu serkan abiyle görüşsek nasıl olur. benimki sadece bir fikir tabiki. taktir size kalmış.:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forumun onbin üyesi olmasına üzüldüm.süpersatforumun hakkı olan rakam bu deyil asgari kırk elli binlerde olması gerekir çünki özellikle yazılım ve bilgilendirme yönünden en baba forum olarak geçinenlerden daha aktif,ayrıca mayıs ayının sonunda vermiş olduğu yazılımlarla kendini kanıtlamıştır,tırsan korkan ve ödlek olmayan bir forum olduğunu ıspatlamıştır,bu nedenle süpersatforum katagorisinde bence bir numaradır fakat malesef koca alemde malın iyisini yanlız onbin kişinin anlaması beni üzdü,buda ne kadar kaliteden anlayan bir toplum olduğumuzu gösteriyor,anlasaydık zaten bir adamı altı kre seçip ülkenin kaderini kırk yıl onun ellerine bırakıp heba etmesine seyirci kalmazdık...bu foruma emeği geçen herkeze teşekkür ederim.hoşçakalın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki yapılabilir bir fikir arkadaşa konuda açabiliriz ama yazdıklarımızdan anlarmı bilmem malum kendisi yabancı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri