Arkadaşlar bende Trident DSR-5303 uydu cihazım var ben bu cihazımla sirius kanallarını seyredemiyorum ne yapmam lazım? yardımcı olabilecek biri varmı?![]()
Arkadaşlar bende Trident DSR-5303 uydu cihazım var ben bu cihazımla sirius kanallarını seyredemiyorum ne yapmam lazım? yardımcı olabilecek biri varmı?![]()
:49::49:tamam attım menü 8888de yaptım ama o verdiğin 0*** ne anlamadım hiç bir değişiklik yok 42 derecede hangi kanallarda işe yarıyor yada kanal listesimi bu yoksa anlayamadım aydınlatırmısın beni lütfen:49::49:
Konu dogandurukan tarafından (13-06-2012 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.
verdiğim backup ta sirüüs ve astra dahil o kanalların+hotbirt in ***leri vardır.
kanallar en son listedir.5303 cihazımda hepsi açıktır.
kanallarmı şifrelermi tam anlayamadım backup'u flashdisk yardımıyla attım cihaz atar atmaz kapandı açıldı kendi kendine kanal listesine baktım hiç bir değişiklik yok türksatta baktım şifreler kapalı menü 8888 yaptım yine değişiklik yok bi kaç güne kadar siriusa bakan çanağı bağlayacam dayzek arızalıydı sökmüştüm bakalım siriusta ne yapacak bu verdiğin backup teşekkürler sana arkadaşım:49::49:![]()
thankssss
güzelmiş sağolun
sağolun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri