REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: bana yeni emu 2012 yazılımı lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bana yeni emu 2012 yazılımı lazım

Arkadaşlar bende Trident DSR-5303 uydu cihazım var ben bu cihazımla sirius kanallarını seyredemiyorum ne yapmam lazım? yardımcı olabilecek biri varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazılımla izlersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 4.8kanalları izlemek.

Alıntı dogandurukan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bende Trident DSR-5303 uydu cihazım var ben bu cihazımla sirius kanallarını seyredemiyorum ne yapmam lazım? yardımcı olabilecek biri varmı?
    Eklemiş olduğum back up u flaş bellek ile cihazına at 4 uydu vardır.
    42 e 13 e 4.8 19.2 ***leride dahildir.
    Cihazına at menü 8888 yap o***dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

:49::49:tamam attım menü 8888de yaptım ama o verdiğin 0*** ne anlamadım hiç bir değişiklik yok 42 derecede hangi kanallarda işe yarıyor yada kanal listesimi bu yoksa anlayamadım aydınlatırmısın beni lütfen:49::49:
    Konu dogandurukan tarafından (13-06-2012 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 4.8 pg&pb .

verdiğim backup ta sirüüs ve astra dahil o kanalların+hotbirt in ***leri vardır.
    kanallar en son listedir.5303 cihazımda hepsi açıktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31

Alıntı croos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verdiğim backup ta sirüüs ve astra dahil o kanalların+hotbirt in ***leri vardır.
    kanallar en son listedir.5303 cihazımda hepsi açıktır.
    kanallarmı şifrelermi tam anlayamadım backup'u flashdisk yardımıyla attım cihaz atar atmaz kapandı açıldı kendi kendine kanal listesine baktım hiç bir değişiklik yok türksatta baktım şifreler kapalı menü 8888 yaptım yine değişiklik yok bi kaç güne kadar siriusa bakan çanağı bağlayacam dayzek arızalıydı sökmüştüm bakalım siriusta ne yapacak bu verdiğin backup teşekkürler sana arkadaşım:49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thankssss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzelmiş sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri