@jermaineee Pekı RS 232 Yazılım atma kablonu PC'de direk com port cıkişindanmı kulanıyon yoksa RS 232 kablonu USB'den COM PORT'a ceviren aparatı kulanarakmı yazılım atmaya calişiyonuz hangısı ?
@jermaineee Pekı RS 232 Yazılım atma kablonu PC'de direk com port cıkişindanmı kulanıyon yoksa RS 232 kablonu USB'den COM PORT'a ceviren aparatı kulanarakmı yazılım atmaya calişiyonuz hangısı ?
ilk seçenek yani com port çıkışnda kullanıyorum zaten iki tane çıkış var birine takıyorum.. ama hangisine taktıgımı bilmiyorum ..![]()
bu arada yardım ettiğin için saol kardeş..
@jermaineee PC'ki 2 COM PORT var dedin şimdi ordakı 2 adet COM PORT olan maus ve kılavye soketlerıne yakın olan COM PORT 1 diğeri ise COM PORT 2'dir
8000 LOADER'de ise sen hangisine takti isen LOADER'den onu secıp yuklemeye başliyacaksin yalniz RS 232 kablo ucların aşağida yazıldiği gibimi bi konturol edınız
2. UC 3. UCA
3. UC 2. UCA
5. UC 5. UCA Şekilde olmalidir.
Son bişey daha PC'de BIOS ayarlarında ****** COM PORT'rin AUTO konumdamı bı bak ağer sen yapamazsan PC'den iyi anlan bırısıne baktir bu dediğim olaydanda kaynaklana bılır ****** COM PORT ayarının her ıkısıde AUTO olmalıdır bilgine şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar.
kardeş pc bıos ayarlarına baktım dogru mu bakmışım bi yardım etsen sevinirim baktıgım yer ıntegrated peripherals portlarla ilgili ne varsa yazdım valla buyur.... usb controller:enabled usb 2.0 controller:enabled usb keyboard support:disabled usb movıe support:disabled paralel port mode:prınter midi port adress:disabled bunlarda herhengi bi yanlışlık var mı dogru mu arkdşm yani bunlardan biri mi bu arada herhangi bişey içinde içinde düzeltmem gereken önemli bi ayrıntı var mı yardımcı olursan sevinirim arkadaşım..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri