bende sizi sever size ve kültürünüze saygı duyarım. teşekkür ederim. ben dini açıdan bakmıyorum olaya. kürtajın önüne geçmek mükün değil, zaten doktorlar hamile olan bayanları bir kaç hafta sonra ana rahminde olan çocuk için annede kan alınıp ıq testi yapılıyor. Kaldıki hamileliğin aşamalarında çocuk sakat doğacaksa bile biliyorlar, işin kötü tarafı istenmeyen yanlışlıkla hatayla hamile kalıpta çocuğu istemeyen hanım efendiler var. ya kazara hamile kalan hanım efendilere ne demeli ona bu çocuğu zorla doğuracaksın diyemeyiz. Sevgili arkadaşlar bende insan katliamını veya soykırımı seven biri değilim kesinlikle önce insan hayatı diyorum. Ama kürtaj yasağı belirli bir aydan sonra yasaklanabilir. tıpkı avrupada olduğu gibi. Yani ben diyorumki ülkemizde insan yaşamı için yapılacak bir sürü eksiklik varken, tabiiki bunada bakılmalı yasama olmalı ama yasama yaparken insanları kendi düşüncelerinede saygı duymak gerektiyine inanıyorum. He sakın beni yanlış anlamayın. siz saygı duymuyorsunuz demiyorum. belliki bu konuda benim gibi düşünende daha hassassınız. Allah etmesin banada danışılsa çocuğunu aldırmayı düşünürmüsün diye. tabiiki ciddi bir şey olmadıktan sonra aldırmadan önce yüz binlerce defa düşünürüm, belkide aldırmam... yaniii. ama malesef doğanın kanunu bu hayat acıdan ibaret bazen bazı şeylerden vazgeçmek zorundayız. hepinize sevgi saygılarımı sunarım.