Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TNT Kapanıyor FLAŞ Gelişme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acayip bişey şu medya dünyası... adamlarda finans yönünden sıkıntı yok. ama yinede zarar ettikleri için kapatıyorlar...
    biz genelde iflas edenlerin kanal kapattıklarını duyardık.
    bu adamlar böyle düşünmüyor (tnt ciler) "zarar ediyoruz biraz daha masrafla daha iyi kaliteli filmler programlar alalım da durumu düzeltelim" diye düşünmemişler yani. ben kurtlar vadisine oluk oluk para akıtıp bu kanala geçirince devamı gelir diye düşünmüştüm.
    birde şeyde var; hani "zarar ediyoruz satalım-devredelim" de demiyorlar. kapatıyorlar. zarar tam yani.
    batan geminin malları azda olsa bişeyler getirirdi yahuu...üç e beşe bakmayıp satsaydılar ya...
    en azından personelin parasını çıkarırlardı...Selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acayip bişey şu medya dünyası... adamlarda finans yönünden sıkıntı yok. ama yinede zarar ettikleri için kapatıyorlar...
    biz genelde iflas edenlerin kanal kapattıklarını duyardık.
    bu adamlar böyle düşünmüyor (tnt ciler) "zarar ediyoruz biraz daha masrafla daha iyi kaliteli filmler programlar alalım da durumu düzeltelim" diye düşünmemişler yani. ben kurtlar vadisine oluk oluk para akıtıp bu kanala geçirince devamı gelir diye düşünmüştüm.
    birde şeyde var; hani "zarar ediyoruz satalım-devredelim" de demiyorlar. kapatıyorlar. zarar tam yani.
    batan geminin malları azda olsa bişeyler getirirdi yahuu...üç e beşe bakmayıp satsaydılar ya...
    en azından personelin parasını çıkarırlardı...Selametle...

Osman abi cok haklısın .Sanırım tnt yi aydın dogana devrettiler Su anda kanal d yonetimi tnt yi devralmış geçici yayın akısı ile yayına devam ediyor kısacası atv yi tnt nin sahibi aldı aydın doganda bu gruba % 50 ortak oldugu içinde starı satıp atv yi aldılar cunki atv kanal d nin en buyuk rakibi idi su anda izlenen en cok 2 kanal var bana göre kanal d ve atv showu saymıyorum sabahtan akşama bugun ne giysem var başkada bir halt yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni alışmıştık TNT'ye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim favori listemde olan kanaldı kurtlar vadisi-arka sıradakiler izdivac programlar hoşuma gidiyordu hafta sonları kemal sunal filmleride guzeldi bu zamana kadar yaptıkları yayın için teşekkur etmek lazım tnt ye sonucta evimize bedava girdi bedava izledik sayılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kanalı severdim... önceden yabancı sinema ağırlıklıydı

sonraları Türk sinemasına, ondan sonrada izdivaç programlarına kaydı.. ondan sonra eski tadı kalmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kötünün taklitleriyle ayakta kalmaya çalıştılar olmadı ..aslında memleketin şartarı onların içide basitti prime time kuşağında bir tane aşkmı memnu rezilliği gibi dizi koysaydılar kapanmazlardı
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TNT kapandı, onun arkasından FOX, ANC TV, FLASH TV, YILDIZ TV vb. kapansa hiç te kötü olmaz! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

TNT ilk tanıtım...

[YOUTUBE]7QKNSuUBOg4[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklamlar yuzunden pek film dizi baktigim yok bir kurtlar vadisi vardi oda gitti simdi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri