Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Dağa çık tepkisinden görüşelime

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dağa çık tepkisinden görüşelime

Erdoğan-Zana diyaloğu: Dağa çık tepkisinden görüşelime..

'Silah Kürtler'in sigortasıdır' diyen Zana'ya 'Dağa çık' diyen Erdoğan, bugün 'talep gelirse görüşürüm' noktasında...

'Kürt sorununu Erdoğan çözer' çıkışıyla gündemi sarsan Leyla Zana'nın sözleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a soruldu. Başbakan Erdoğan, 'Sayın Zana’nın, benimle görüşme noktasında gelen hiçbir talebi yoktur. Ama bir milletvekili olarak öyle bir talebi bana geldiği anda kendisiyle görüşmekten de kaçmam. Bunu da açıkça söyleyeyim. Temennim odur ki Sayın Zana’nın yapmış olduğu açıklamalar herhalde uzun yılların tecrübesinin de ortaya koyduğu neticedir ve keşke BDP silahı unutup, terör örgütünü unutup, parlamento çatısı altında siyasi mücadelesini sürdürse. Taraflar samimi olsa sorun çözülür. Benim söylediğim; bölücü terör örgütü silahı bırakmak durumdadır. Silahı bırakmadığı müddetçe devletin güvenlik güçleri operasyonu bırakamaz' diye konuştu.
    ERDOĞAN 'O ZAMAN DAĞA ÇIK' DEMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Silah Kürtlerin güvencesi' açıklamasını yapan BDP'li Zana'ya sert tepki göstermiş, 'O zaman burada ne işin var, git dağa çık!' demişti.
    ÖCALAN'A EV HAPSİ TARTIŞMASI

Başbakan Erdoğan, Arınç'ın sözleri ile ilgili de açıklamada bulundu. Erdoğan; Bülent Arınç’ın yaklaşımı yargının ortaya koyduğu bir yaklaşım değil. Yargının vermiş olduğu bir karar var ve yargı ağırlaştırılmış müebbet hapis kararı vermiş. Yürütme de ülkede herhangi bir sıkıntıya vesile olmasın diye tutmuş İmralı’yı seçmiş. Bu birçok olumsuzluklara neden olur diye İmralı’yı uygun gördüler. Sayın Bülent Bey’in yaptığı ‘Silah bıraksınlar, ondan sonra ev hapsi düşünülür’ ifadesi, aramızda görüştüğümüz bir konu değil, kendi şahsi kanaatidir." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer hükümet bu şerefsize ev hapsi verirse bu erdoğanın sonu olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Erdoğan-Zana diyaloğu: Dağa çık tepkisinden görüşelime..

'Silah Kürtler'in sigortasıdır' diyen Zana'ya 'Dağa çık' diyen Erdoğan, bugün 'talep gelirse görüşürüm' noktasında...

'Kürt sorununu Erdoğan çözer' çıkışıyla gündemi sarsan Leyla Zana'nın sözleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a soruldu. Başbakan Erdoğan, 'Sayın Zana’nın, benimle görüşme noktasında gelen hiçbir talebi yoktur. Ama bir milletvekili olarak öyle bir talebi bana geldiği anda kendisiyle görüşmekten de kaçmam. Bunu da açıkça söyleyeyim. Temennim odur ki Sayın Zana’nın yapmış olduğu açıklamalar herhalde uzun yılların tecrübesinin de ortaya koyduğu neticedir ve keşke BDP silahı unutup, terör örgütünü unutup, parlamento çatısı altında siyasi mücadelesini sürdürse. Taraflar samimi olsa sorun çözülür. Benim söylediğim; bölücü terör örgütü silahı bırakmak durumdadır. Silahı bırakmadığı müddetçe devletin güvenlik güçleri operasyonu bırakamaz' diye konuştu.
    ERDOĞAN 'O ZAMAN DAĞA ÇIK' DEMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Silah Kürtlerin güvencesi' açıklamasını yapan BDP'li Zana'ya sert tepki göstermiş, 'O zaman burada ne işin var, git dağa çık!' demişti.
    ÖCALAN'A EV HAPSİ TARTIŞMASI

Başbakan Erdoğan, Arınç'ın sözleri ile ilgili de açıklamada bulundu. Erdoğan; Bülent Arınç’ın yaklaşımı yargının ortaya koyduğu bir yaklaşım değil. Yargının vermiş olduğu bir karar var ve yargı ağırlaştırılmış müebbet hapis kararı vermiş. Yürütme de ülkede herhangi bir sıkıntıya vesile olmasın diye tutmuş İmralı’yı seçmiş. Bu birçok olumsuzluklara neden olur diye İmralı’yı uygun gördüler. Sayın Bülent Bey’in yaptığı ‘Silah bıraksınlar, ondan sonra ev hapsi düşünülür’ ifadesi, aramızda görüştüğümüz bir konu değil, kendi şahsi kanaatidir." dedi.

AL GÖRÜŞ GARİİİİİİ

ya OO ŞEREFSİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başımız Sağolsun.Allah Ailesine Sabır versin

hakkari'de şehit olan 8 askerin ismi belli oldu
    DAĞLICA’DA PKK SALDIRISI; 8 ŞEHİT, 16 YARALI

ŞEHİTLERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

PKK’lı teröristlerin Dağlıca’daki saldırısında şehit düşen 8 askerin kimlikleri belli oldu. Şehitlerin kimliği şöyle:

Astsubay Kıdemli Çavuş Ali Gümüş, Piyade Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu, Piyade Onbaşı İsa Sayın, Piyade Onbaşı Cahit Kılıç, Piyade Er Umut Bulut, Piyade Er Mustafa Türkmen, Piyade Er Yaşar Doymuş ve Ulaştırma Er Samet Bütün.

YARALILAR VAN VE HAKKARİ’DE

ALLAH ALLAH demek SİLAHLARI varmış ?

DALTON KARDEŞLER'

'AKP, CHP, BDP üçlü sac ayağı arasındaki irtibat ve yakınlıklar üzerindeki karanlık noktaların da aydınlandığını' öne süren Bahçeli, 'Artık bu şeytan üçgeninin 'sorun' diye gördüğü konuya Kandil fitnesi de olumlu anlamda müdahil olmuş ve aralarındaki bağlantı bütün hatlarıyla şekillenmiştir' dedi.

BU HABERCİLİK DEĞİL KİMSE BUNU AÇIKLAYAMAZ

Metehan Demir: Şimdi bana hiç kimse, aman habercilikte olur böyle şeyler gibi, batı mantığı ile konuşmasın. Tabi Amerikada filan böyle şeyler olmuyor. Amerika'da böyle bir şey yap seni asarlar. "Şehidin annesine haber verme anı" diye hep beraber giriliyor ya... Binbaşı, kamera, muhabir. Kapı açılıyor. Anne zaten onları gördüğü zaman ayaklarının bağı çözülüyor; düşüyor. İşte o düşüş anı... İşte annenin ağlama anı... Annenin tansiyonu yükselme anı... Böyle bir haysiyetsizlik olmaz. Bu habercilik filan değil. Dünyanın hiç bir yerinde askerin resmi dahi basılmıyor. Bizde canlı yayında adamın evine gidiliyor ve bu habercilik deniliyor. Bu habercilik değil, olsa olsa haysiyetsizliğin en önde giden tarzıdır. Bunu bana hiç kimse açıklayamaz.

Bilal Çetin: Kamerayla giden hatalı orada...

HABER VEREN ŞEREFSİZDİR

Metehan Demir: Haber veren şerefsizdir. Net söylüyorum. Asker mi, polis mi, vali mi... Biri haber veriyor. Şehidin evi adresi bu, şu saatte gel biz gidiyoruz. Bunu haber vermeseler o kamera oraya gitmez. Ama o kameraların da gitmemeyi öğrenmesi lazım. Kusura bakmasınlar. Akşam reyting alacağım. 19'da bültenim var. Dur bakalım biraz ağlayan şehit ailesi bulalım, buna artık son verilmesi lazım. Bugün 8 şehit var. Biraz insan olmayı öğrenelim. Samimi söylüyorum. Geçen sefer de söyledim, "Metehan bey Batı'da..." Ne batısı. ABD'de o kadar askerleri ölüyor. Bir tane var mı? Açın bakın bakalım Washington Post'u... İsimleri dışında bir şey yazıyorlar mı? Pentagon'dan izin almadan bak bakalım yazabilir misin? Mahkemelerde sürünürsün. Bizde her şeyin cılkı çıktı.

Bilal Çetin: Genelkurmay uygun görüyor her halde kamerayla gidilmesini ki...

Metehan Demir: Yazıklar olsun o zaman Genelkurmay'a.

BIÇAĞI SOKUP ÇEVİRİYORSUN

Bilal Çetin: Bilmiyorum öyle mi ama...

Metehan Demir: En son birinde kapıyı beraber açtılar yahu... İşte düşüş anı diye çekiyor. O anneye oğlunun bittiği söyleniyor. Bu kadar mı bitti bizim insanlığımız yahu. Bugün gör, inşallah yanılırım ama, baba düşüyor, kriz geçiriyor. Anneye bir daha anlattırıyor kamera. Diğer ekip geliyor. Biz çekemedik bir daha anlatın diyor... Bıçağı sokup döndürüyorsun içinde... bunu söylediğin zaman da etik, haber. Bu ucuz numaraları bırakalım artık.

Konu zekı62 tarafından (19-06-2012 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri