Antalya'da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek 'Auto Show 2006 Fuarı', 15 Eylül'de açılacak. 20 Eylül'e kadar Antalya Expo Center'de gerçekleştirilecek fuara 42 firma 71 marka ile katılacak.'Auto Show 2006 Fuarı'nı düzenleyen AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Limited Şirketi sahibi Fuat Aktaş, otomotiv sektörünün özellikle son 10 yıl içinde büyük bir gelişme gösterdiğini ve önemli bir aşama kaydettiğini söyledi.
Aktaş, gerek toplam üretim kapasitesi gerek iç piyasadaki artan talepler ve gerekse ihracat boyutundaki artışlarla ekonominin lokomotif sektörleri arasında ön sıradaki yerini aldığını belirtti.
Antalya Tenis İhtisas Kulübü'ndeki tanıtım toplantısında konuşan Aktaş, ''düzenlediğimiz otomobil fuarlarında sektörün tüm markalarını biraraya getirerek, rekabet ve çeşitlilik ortamında tüketicilerle buluşturmak suretiyle, mevcut potansiyelin artarak devam etmesine katkı sağlamak, temel amaçlarımızdan biri olmaktadır'' dedi.
Fuarda, otomobil sektöründeki yenilikler ve teknolojik gelişmeler tanıtılacak, otomobil firmaları da çeşitli gösteriler yapacak.
![]()
Yer imleri