REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I)

Mercedes-Benz modifiyesi üzerinde yoğunlaşan ASMA DESİNG bu sefer S Serisine el attı.Yeniden dizayn edildi denilebilecek kadar değişen otomobil gerçekten oldukça sportif duruyor.

Artik bir ASMA DESİNG klasiğine donüşen ve daha önce birçok modelde gördüğümüz devasa ızgara, S serisinde de kullanılmış.Aynı zamanda ızgarayıda üzerinde bulunduran ön tamponda ön frenleri soğutmak amacıyla daha geniş hava girişlerine yer verilmiş.

Yan tarafa geçildiğinde ise otomobilin gerçekten yeniden tasarlandığını görüyoruz.Şişirilen ön ve arka çamurluklara uyum sağlaması için arka kapılarda da degişiklikler yapılmış.Otomobilin tamamına bakıldığında oldukça sade kalan marşbiyeller ise gerçekten çok şık ve tamamlayıcı durmuş.S serisinin kalıbına uygun olarak büyük boyutlu ve krom olarak tercih edilen jantlar da otomobilin tamamı gibi göz kamaştırıyor.

Bir çok sürücünün sık sık göreceği arka kısım da ilk göze çarpan sağ ve sol tarafa ikişer adet yerleştirilmiş egzozlar.Bu egzozlar aynada gördüğünüz canavarın bir anda nasıl arkanızda bittiğini anlamanıza yardımcı oluyor.Arka tampon şişirilen arka çamurluklara uyum sağlaması açısından genişletilmiş.Ayrıca arka tampondada frenleri soğutmak amacıyla hava girişlerine de yer verilmiş.

Bu sınıfta bir otomobilin modifiye edilmesi çok sık karşılanan bir şey değil.ASMA DESİNG S SERİSİ ise gerçekten sadece bu sınıf için değil tüm sınıflar arasında modifiye edilen otomobiller arasında farklı bir yere sahip.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav coemar kardeş iyi güzel arabalar veriyon canımızı koyuyorsun ama nekadar olduğunu yazmıyon bizde hayal edip duruyoruz fiyatına bakmadan Ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav coemar kardeş iyi güzel arabalar veriyon canımızı koyuyorsun ama nekadar olduğunu yazmıyon bizde hayal edip duruyoruz fiyatına bakmadan Ellerine sağlık
    ben sordum tane elli üçü yüz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sordum tane elli üçü yüz
    valla ii ozaman hemen elemanlara birer tane alayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri