Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: pvr 74200 fta'da USB den video oynatmada ses sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha pvr 74200 fta'da USB den video oynatmada ses sorunu

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayardaki filmlerimi ts formatına cevirip uydu alıcısının usb üzerinden izlemek istiyorum fakat çevirdiğim ts formatındaki videolardan ses gelmiyor. görüntü var ses yok. kendi kaydettiği videolarda ses var sadece benm çevirdiğim videolarda yok pc de sorunsuz gösteriyor..bu sorunu nasıl çözebilirim bilen arkadaşlar var ise yardımcı olrsa seviniirm.. kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ts format pc de sorunsuz izleyebilirsin. vestel 7700 dvd al taksitle. . mpg .data. avi. wmv . formatları bu son model dvd izleyebilirsin. yada redlina br 5000 yada redlina t 7500 al bütün formatları çözüyor ( bende br5000 serisivar hepsini çözüyor ) sizin marka goldmaster 74200 sadece ts mi çözüyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. un 3.02 versiyonu indir bütün formatları ts formatı avi ve diğerlerine çevire biliyor ben ts format kayıt yada diğer formatları dvd izlemek için ts digerlerini avi çevirip izleyebiliyorum. next uydu alıcısında redlina uydu alıcısında vestel 7700 dvd de al bir vestel 7700 dvd usb girişli sorunsuz izle data.avi. ( diger formatlardan çevirdiğin avi. ) mpg .mpeg .wmw sorunsuz izleye biliyorsun. filmleri avi dönüştür usb ile izle yada pc de sonlandır dvd disk iizle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. s,zin sorunuzu anladım bende ilk başta filmleri avi dönüştürücü indirdin sadece % 50 çevirici program varmış 50 çevirdiği için bazıları görüntü var ses yok yada ses var görüntü yerine mozaiklik var dı araştırıcı olcaksın çözene kadar çevirici indir deneme bak. bazıları %100 çevire biliyor freemake.com çeviriyor sorun yok. bu buldugum u dene belki içine yarar ts çevirici link e tıkla adresinden indir ben denecem neticeyi yazarım
    Konu kubilaysa tarafından (22-06-2012 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu nu dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler kubilaysa..
    Evet cihazın normalde film oynatma seçeneği yok sadece kaydettiğini oynatıyor.
    Ben bi kurnazlık yaptım, filmleri kaydettiği dosya türüne çevirirsem gösterirmi acaba dedim işe yaradı
    Sizin dediğinizide anladım. Ben total video converter ile çevirmiştim bi diğer converter'leride deneyelim bakalım işe yarayacakmı..
    Pc'm deki Filmlerin ( 200+ den fazla ) alayı .avi ama tv de uzana uzana film izlemenin k€yfi bi başka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosya yı rar dan çıkardım 4shared hesabımdan indire bilirsin 2 dosya var göreceksin ilk bu converter indir exe dosyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk verdiğinide indirdim Bunuda indiriyorm
    İnş. işe yarar yarin cevabımı atarım Tv' ye Geçicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aa bu önceki indirdiğim
    onun içinde patch da var cRæck'ledi k€yde istemiyor
    Bakalımm cevirdiklerim işe yarayacakmı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ts.conterter exe dosyası rardan çıkar kurulumu kur. kurduktan sonra aç file + gel film seç sonra sol kısımda profile gel ps3 mpeg-2 ts hd video ( ts.) gel sağ tara f ta converter a bas bastınmı satın al kısmı çıkar onu es geç. sol kısımda order later a bas çeviriyor 3 dakika 5dakikalık şarkıyı fly ı sonra çevirdi dosyayı bulmak önemli. pc den

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ts avi ye göre 2. kat yer kaplar mb olarak en iyisi redlina hd çözüyor. pvr si var freemake avi ye dönüştürdümü vestel 7700 usb lidvd izleyebiliyorum full çeviriyor tüm formatları çeviriyor avi ye

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri