Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: pvr 74200 fta'da USB den video oynatmada ses sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tp conver indidikten sonra menüsü aç. file aç film seç sonra profilden çevircen formatı bul. ps3 mpeg2 tshd video- ( ts seç ) seçtik ten sonra converter bas sol kısımda order later a bas 5 dakikalık coşkun sabah fly müziki 3 dakika çevirdi format filmleri .belgeler tipard studio da bulabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger sonuç alamazsan boşuna kafanı yorma ya redlina br5000 hd al yada redlina t 7500 ( son seri hd ) al hepsini çözüyor üstelik pc de tsler çok yerkaplar. fly olarak kaydedersen az yer kaplar disk e epeyce çok film sığdırırsın. mp4 ve fly filmler 220 mb ken aviler 670 mb dir kemal sunal filmlerinde. sana önerecem hd redlina t 7500 serisi ts ise 1.2 gb yer kaplar
    Konu kubilaysa tarafından (22-06-2012 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ts converter redlina da sorunsuz izlene biliyor next pvr sistemi olmadı için bozuk duraklıyor sizin işinize tahminen yarar ts hd realty olur 1200 720 dir görüntü kalitesi avi sd olur. fly ve mp4 mpeg 2 olur sonuç başşarılı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çevirdim hem ps3 ts sini hemde Xbox ts sini denedim ikisindende sonuç alamadım bu seferde ses var görüntü yok . Birde cihazın menüsünde videonun üzerinde çok beklersen kendine reset atıyor daha fazla uğraşmak istemiyorum bi sorun olşmasın. Şuanlık başka bir cihaz alacak durumda değilim..+olark dersane ve denemeler arttı iyicene şu kpss bi geçsin güzel bi sistem kurucam zaten...Tüm yardımların için Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dünkü 5 kakika olarak birde 5 dakika olarak partlara bölüyrmuş yeni buldum bunu dene belki sonuç iyi olur bu dediğin total ı siz kullanıyorsanız boşuna kullanıyorsunçünkü filmleri ts çevirmiyor aktiv değil % 20 olarak yazıyor hiç çevirmiyor 26 dolar mış çevirmesiiçin insanlara bedava sunmuyorlar siz yinede freemake.com kullan yada pc de buklunsun her yazılımda yenilikler oluyor. ts belki konulur ilerde konulur ts 2 çeşit totalçevirici var bu % 50 çeviriyor ............................................... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kubilaysa tarafından (23-06-2012 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir başka converter filmleri ts formata dönüştürüyormuş neticeyi yazarım download bu ................................................................................ ............................................................. .................................. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu ücretli olduğu için next plus dıp cı da ½ 50 çeviriyor fakat pc de film izleniyor saat 23:39 itibarinle . redlina br 5000 de izleye bilecekmiyimonuda 00:00 da yazıcam data filmler ( vcd filmleri ) avi ye dönüştürüyor ts dönüştürüyor ve others
    Konu kubilaysa tarafından (23-06-2012 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Video Converter bunu yeni test edicem değerlendirmeyi yazıcam filmleri ts çeviriyormuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu conver ı öneririm redlina br 5000 serisinde hiç sorunsuz net ayna gibi net izleye biliyorum görüntünet ses net. aynı kanal izler gibi izleye biliyorum data ( vcd ) filmimi data dan ts çevirdim siz bakın ... next pluslarda izlenmez. versiyon nedeniyle. next hd ler da izlenir. ts uyumlu
    Konu kubilaysa tarafından (23-06-2012 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangisi işinize yararsa kullanın markaların formatlarına göre değişik olabilir bende çeken başkasında çekmeye bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki total video converter full sürümüdür. yani tüm özellikleri açık eğer tam çeviren bir converter olsaydı benm çevirilerimde problem çıkmazdı...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri