Bu arkadaşımızın receiver'ı çalışırken ekran yeşil yanıp kapanıyormuş.Ön displayde de f yada t harfi yazıyormuş.Yazılımı zorlarsa yükler ama tekrar aynı şeyi yapacağından eminim.Flashını programlatmalı...
Bu arkadaşımızın receiver'ı çalışırken ekran yeşil yanıp kapanıyormuş.Ön displayde de f yada t harfi yazıyormuş.Yazılımı zorlarsa yükler ama tekrar aynı şeyi yapacağından eminim.Flashını programlatmalı...
Arkadaşlar öncelikle hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim digiplus arkadaşın dediği gibi tv seyrederken birden ekran yeşil oldu.cihazın göstergesinde t yada f gibi bir harf çıktı.Yeniden emu yüklemek istedim.yükleyemedim,sadece orjinal yazılımı kabul ediyor.değişik yükleme dekoderleriyle H/W Ver 12.03.A5 olan yazılımları denedim olmadı kuru kafayı yükledim olmadı
"Softcam dosyası yüklemeyi denermisin"hiçbişey değişmedi arkadaşım
Eğer cihazın yazılımı ve özellikle softcam yüklemeyi kabul ediyorsa sorun çözülebilir sorun demektir. Bu yüklemeleri yapabiliyormusunuz. Orjinal yazılımı yüklemeyi denediniz mi?
Ayrıntılı bilgi verirseniz sorunuzu daha iyi anlayabiliriz
antalya/merkez finest arkadaşım
isa yüksel arkadaşımın dediği DSC-911AZ_12[1][1].03.A5_060411zc.zip yazılımını attım softcamı yükledim ve güncel emuyu yükleyebildim Bir daha böyle sorunla karşılaşırsam flaşı programlatmak başka carem olmayacak gaiba.Yardımcı olmaya çalışan herkese minnettarım.Çok teşekkür ederim
Arkadaşım en son mesaj yazılmıs tarihe bakarmısınız? 2006 yılına ait..!
Konu güncelliğini yitirdiği için kapanmıştır..!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri