REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Flaş yazdırma tahmini fiyatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flaş yazdırma tahmini fiyatı

Merhaba Bende aşagıda yazan modende cihazım var emu almıyordu.Sağolsun dün arkadaşlar flaşı yazdırırsam sorunun düzeleceğini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde değil.Herhande benim yapabileceğim bişeyde değil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaşı yazdırmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim :49:
    Cihaz:
    DSC-911Az
    H/W Ver : 12.03.A5
    L 219, 2M Flash

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20-30 ytl arası.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayen Katiliyorum...20-30 Ytl'yi GeÇmez...flsah'i Sokup..yeniden Flash Dump Dosyasini Yazdirip Yerine Takilacak...takriben 1 Saat Surer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Bende aşagıda yazan modende cihazım var emu almıyordu.Sağolsun dün arkadaşlar flaşı yazdırırsam sorunun düzeleceğini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde değil.Herhande benim yapabileceğim bişeyde değil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaşı yazdırmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim :49:
    Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    bu arada...eğer cihazın normal çalışıyo da yazılım yükleyemiyorsan hata başka yerlerdedir bana göre...onun flashla bi ilgisi olduğunu tahmin etmiyorum...sorununu açıklamalı bişekilde yazarsan daha fazla yardımcı olacak arkadaş olur...kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım senin cihaz 12.03.A5 ise zaten flash ı 2 mb tır ve kapasitesi yeter,flash sökmeye falan gerek yok,5 ztl ye emulu yazılım atarlar.yada rs 232 kablosu alıp bu sitedende emulu yazılımı indirip kup240 programı ile kendin yükleyebilirsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    cihazınızın emu almaması flaştan kaynaklan sorun degildir rs232 com girişinde sorun vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam bana yardımcı olursanız memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalı nex cevirme yapmışlar benim şimdi ne yapmam lazım..nex yazılımımı atmam lazım lazım yoksa değişik bi yazılımmı atmam lazım..şimdiden tşk.saygılarımla.............

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı polatadnan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam bana yardımcı olursanız memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalı nex cevirme yapmışlar benim şimdi ne yapmam lazım..nex yazılımımı atmam lazım lazım yoksa değişik bi yazılımmı atmam lazım..şimdiden tşk.saygılarımla.............
    topfıeld cihazlar nex e dönmez arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazınızın emu almaması flaştan kaynaklan sorun degildir rs232 com girişinde sorun vardır
    benim başıma da aynı olay geldi cihazım yazılım almadı başka bilgisayarlarda denedim port arızalıdır belki diye yine aynı olay oldu en sonunda götürdüm flash yazıldı ve sorun çözüldü fiyatı ise 30 ytl birde chip değişti benim onunla berbaer 40 ytl verdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    Bu arkadaşımızın receiver'ı çalışırken ekran yeşil yanıp kapanıyormuş.Ön displayde de f yada t harfi yazıyormuş.Yazılımı zorlarsa yükler ama tekrar aynı şeyi yapacağından eminim.Flashını programlatmalı...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri