Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Flaþ yazdýrma tahmini fiyatý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Flaþ yazdýrma tahmini fiyatý

Merhaba Bende aþagýda yazan modende cihazým var emu almýyordu.Saðolsun dün arkadaþlar flaþý yazdýrýrsam sorunun düzeleceðini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde deðil.Herhande benim yapabileceðim biþeyde deðil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaþý yazdýrmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mý? þimdiden teþekkür ederim :49:
    Cihaz:
    DSC-911Az
    H/W Ver : 12.03.A5
    L 219, 2M Flash

Kullanýcý Bilgi Menüsü

20-30 ytl arasý.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayen Katiliyorum...20-30 Ytl'yi GeÇmez...flsah'i Sokup..yeniden Flash Dump Dosyasini Yazdirip Yerine Takilacak...takriben 1 Saat Surer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý incitanesi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba Bende aþagýda yazan modende cihazým var emu almýyordu.Saðolsun dün arkadaþlar flaþý yazdýrýrsam sorunun düzeleceðini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde deðil.Herhande benim yapabileceðim biþeyde deðil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaþý yazdýrmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mý? þimdiden teþekkür ederim :49:
    Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    bu arada...eðer cihazýn normal çalýþýyo da yazýlým yükleyemiyorsan hata baþka yerlerdedir bana göre...onun flashla bi ilgisi olduðunu tahmin etmiyorum...sorununu açýklamalý biþekilde yazarsan daha fazla yardýmcý olacak arkadaþ olur...kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasým senin cihaz 12.03.A5 ise zaten flash ý 2 mb týr ve kapasitesi yeter,flash sökmeye falan gerek yok,5 ztl ye emulu yazýlým atarlar.yada rs 232 kablosu alýp bu sitedende emulu yazýlýmý indirip kup240 programý ile kendin yükleyebilirsin

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý incitanesi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    cihazýnýzýn emu almamasý flaþtan kaynaklan sorun degildir rs232 com giriþinde sorun vardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam bana yardýmcý olursanýz memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalý nex cevirme yapmýþlar benim þimdi ne yapmam lazým..nex yazýlýmýmý atmam lazým lazým yoksa deðiþik bi yazýlýmmý atmam lazým..þimdiden tþk.saygýlarýmla.............

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý polatadnan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selam bana yardýmcý olursanýz memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalý nex cevirme yapmýþlar benim þimdi ne yapmam lazým..nex yazýlýmýmý atmam lazým lazým yoksa deðiþik bi yazýlýmmý atmam lazým..þimdiden tþk.saygýlarýmla.............
    topfýeld cihazlar nex e dönmez arkadaþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihazýnýzýn emu almamasý flaþtan kaynaklan sorun degildir rs232 com giriþinde sorun vardýr
    benim baþýma da ayný olay geldi cihazým yazýlým almadý baþka bilgisayarlarda denedim port arýzalýdýr belki diye yine ayný olay oldu en sonunda götürdüm flash yazýldý ve sorun çözüldü fiyatý ise 30 ytl birde chip deðiþti benim onunla berbaer 40 ytl verdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihaz:
    DSC-911Az
    L 219, 2M Flash
    Bu arkadaþýmýzýn receiver'ý çalýþýrken ekran yeþil yanýp kapanýyormuþ.Ön displayde de f yada t harfi yazýyormuþ.Yazýlýmý zorlarsa yükler ama tekrar ayný þeyi yapacaðýndan eminim.Flashýný programlatmalý...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri