REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: trabonspor lazaroninin görevine son verdi!...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart trabonspor lazaroninin görevine son verdi!...

Lazaroni ile yollarını ayırdıTrabzonspor yönetimi, ligde alınan kötü sonuçlardan sorumlu tuttuğu teknik direktör Sabastiao Lazaroni ile sözleşmelerini feshetti. Yönetim yeni bir isimle dirsek temasında.
    Trabzonspor, Brezilyalı teknik direktör Sebastian Lazaroni'nin görevine son verdi. Yönetimde günlerdir süren toplantıların ardından teknik direktörlük için ismi geçen adaylarla dirsek temasına geçtiği, bu isimlerin başında öne çıkanın ise Ziya Doğan olduğu öğrenildi.

Sezon başında Lazaroni ile anlaşma sağlanmadan önce Ziya Doğan’la her konuda mutabakata varan yönetimin, “Hocam, camiaya yabancı hoca sözü verdik. Eğer Lazaroni ile anlaşma olmazsa seni takımın başına getireceğiz'' dediği, bu nedenle birçok yöneticinin, “Ziya Hoca’ya sözümüz var. Lazaroni giderse takımın başına Ziya Doğan gelmeli“ görüşünü desteklediği ifade edildi. Doğan’ın da kendisine iletilen konuya sıcak baktığı vurgulandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel oldu takıma zarar veriyordu sanki el freni çekilmiş halda oynatıyordu hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon için Hayırlı oldu.Trabzon bu sezon iyi futbol oynamıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bende gitmesinden yanaydım ve gitti hayırlı olsun bide bu yönetim giderse daha iyi olacak ama hayırlısı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haylısı ne ise o olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir şeydeğişmez trrabzonda ziya dopğan iyiydi niye istifa edip gitmişti bence hata etmişler umarım iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar soyluyorum lazaroni ziya dogandan daha başarılı bir hoca ama çenesini tutamadı ve sonunu hazırladı...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ziya doğan isabetli karar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri