Fenerbahçeli futbolcu, Orduspor maçında duygusal anlar yaşadı.
Uzun süre sakatlıklarla boğuştuktan sonra son haftalarda süre almaya başlayan Sezer Öztürk, 76′ıncı dakikada oyuna girdiği Orduspor maçunda 85′inci dakikada fileleri havalandırdı. Sezer, attığı şık gol sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.
Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, golün ardından takım arkadaşlarını omuzlarına aldı.
“BU BİR BAŞLANGIÇ”
Sezer Öztürk, karşılaşma sonrası kucağında cocuğuyla birlikte yaptığı açıklamada, “Bugün oğlum uğurlu geldi. Söyleyecek çok birşey yok. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Çaycısından başkana kadar herkes, bana destek oldu. Hiçbir zaman beni es geçmediler. Benim için bu bir başlangıç. Hedeflerim daha yüksek. Fenerbahçe’ye daha fazla katkıda bulunabilirim” dedi.
ALEX’TEN TEBRİK
Fenerbahçe’nin eski kaptanı Brezilyalı Alex de Souza, mikro blog sitesi twitter üzerinde Sezer’i tebrik etti. Brezilyalı futbolcu, eski takım arkadaşı için, “Çok mutluyum. Sezer Öztürk, gol attı. Ben Sezer’i çok seviyorum. Çok iyi oyuncu ve çok iyi insan. Tebrikler Fenerbahçe. Tebrikler Sezerinho” ifadelerini kullandı.
![]()
Yer imleri