Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/27 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
262 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: FenerBahçe Taraftarı Buraya (Haberler,Gelişmeler VE Transferler)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Özer Hurmacı'ya Teşekkürlerimizle...

Takımımıza, 2009'da Ankaraspor'dan transfer olan orta saha oyuncusu Özer Hurmacı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Özer'e katkılarından dolayı teşekkür eder, futbol kariyerinin bundan sonraki bölümünde kendisine yürekten başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe'de kriz tatlıya bağlandı...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Brezilyalı yıldız Alex de Souza arasındaki görüşme sona erdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp merkezinde gerçekleşen görüşmeden, başkan Aziz Yıldırım 1 saati aşkın bir sürenin ardından ayrılırken, Alex 2 saatten fazla kulüpte kaldı. Alex'in, Aziz Yıldırım'la yaptığı toplantının ardından, kulüp asbaşkanı Ali Yıldırım'la bir süre daha görüştüğü öğrenildi.

Toplantının ardından Alex'in, sarı-lacivertli takımın antrenmanına katılmak üzere Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gittiği bildirildi. Alex'in Spartak Moskova maçında yedek soyunmasının ardından sosyal medyada yer alan açıklamalarıyla başlayan ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Brezilyalı yıldızı ligdeki Gaziantepspor maçının kadrosuna almamasıyla daha da yükselen gerginlik sonrası Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili ağır eleştirilerde bulunmuş, oyuncuyla bizzat görüşeceğini açıklamıştı
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Stadın büyüsüne kapıldım.!!!

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı esnasında sahaya giren ve Gökhan Gönül'e sarılmak isteyen 16 yaşındaki lise öğrencisi taraftar kendini savundu.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocukların seyrettiği Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının 68'inci dakikasında sahaya giren taraftarın 16 yaşındaki lise öğrencisi B.B. olduğu öğrenildi. Çocuk Şubesi tarafından gözaltına alınarak ifadesine başvurulan B.B., "Sahanın ve stadın büyüsüne kapıldım, sahaya indim" dedi.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşmasının 68. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Maçı büyük bir heyecan ve coşkuyla izleyen Fenerbahçeli taraftarların arasından sıyrılan genç bir kız, bir anda kendini sahaya attı. Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'e sarılmak isteyen taraftar, güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sahadan çıkarıldı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK: KADIN TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Olay sonrası hakkında işlem yapılan 16 yaşındaki lise öğrencisi B.B., pazar günü Kadıköy İlçe Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Batmanlı olan genç kızın bayram tatili için geldiği İstanbul'da akrabalarıyla maça gittiğini söylediği ifade edildi. Genç kızın, ilk kez böylesi bir ortamda bulunduğu için çok heyecanlandığını söylediği ve "Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Sahanın ve stadın büyüsüne kapılarak sahaya girdim" dediği belirtildi.

Üzerinde Fenerbahçe sevgisini anlatan bir tişörtle adliyeye getirilen B.B. hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Yönelik Kanun işlem yapıldı. B.B. daha sonra serbest bırakıldı.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kulübümüz'den Kaptanımız Alex Hakkında Açıklama

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir.

Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre’nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur.

Alex de Souza’nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel haber alex olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dilmen: Alex uzun yıllar F.Bahçe'de kalacak

Fenerbahçe'de Alex - Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım üçgeni arasında yaşananların yankıları sürüyor. Aziz Yıldırım'ın Alex ile son günlerde yaşanan olaylarla ilgili yaptığı görüşme ile ilgili bir yorum da ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den geldi.
    TWİTTER'LA İLGİLİ UYARI YAPILDI

TV8'de yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Alex arasında yapılan görüşmeler ile ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına ipuçları vermek istediğini söyleyerek, "Başkan Alex ile konuştuğunda tweetlerle ilgili eleştiriler getirmiş.
    AZİZ YILDIRIM'DAN BABA ŞEFKATİ

Kısaca "Sen bu kulübün önemli bir değerisin. İşini yap, hocan da sana söylemiş. Daha uzun yıllar birlikte olacağız. Bir babanın baba şevkatiyle yaklaşımı şeklinde görüşme gerçekleştirmiştir. Bunları söylediğim için de Aziz Yıldırım Başkan'dan özür diliyorum. Açıklamak zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.
    ALEX UZUN YILLAR FENERBAHÇE'DE KALACAK

Dilmen ayrıca Alex de Souza'nın uzun yıllar Fenerbahçe camiası içinde kalacağına inandığını belirterek sıkıntıların büyütülmemesi gerektiğini ifade etti.
    AYKUT KOCAMAN'IN KREDİSİ ÇOK FAZLA

Dilmen, Alex'in Spartak Moskova maçında oynayacağını düşünmediğini belirtirken Sivasspor karşılaşmasında ise kadroya alınabileceğini belirtti. Ayrıca açıklamasında Rıdvan Dilmen Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe Kulübü'ndeki kredisinin fazla olduğunu belirtirken "Aykut Kocaman istemediği sürece de Fenerbahçe kulübünden kolay kolay gitmez." sözlerini sarfetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gerekçesiz Şike Kararı (Okuyun)

3 Temmuz 2011'de büyük tantana ile başlatılan şike operasyonu, fiyasko kararlarla sonuçlandı. Mahkememenin sözde gerekçeli kararı açıklandı ama kimse 'Bu nasıl gerekçe? Birisine öyle birisine böyle olur mu?' diye kararları sorgulamadı.
    Okuyun göreceksiniz: Gerekçeli karar denilen karar; şike iddianamesinin tekrarından başka bir şey değil. O iddianameyi düzenleyen özel savcı Mehmet Berk ne düşünmüş ise mahkeme başkanı Mehmet Ekinci de aynı şeyi düşünmüş gibi. Yargıç Ekinci herhalde iddianameyi önüne koymuş; sekretere, 'Yaz kızım!' demiş. İddianamede yazılanları birazcık değiştirerek 'gerekçe' diye nakletmiş. Sözde suç örgütü lideri Olgun Peker takip edilirken, dönemin TFF Başkanı Mahmut Özgener ile konuştuğu görülmüş. Mahmut Özgener izlenirken Aziz Yıldırım ile konuştuğu tespit edilmiş. Mahmut Özgener; Aziz Yıldırım'dan gelen her türlü talebe olumlu cevap vermeye çalışıyormuş. Bu yüzden takip başlatılmış imiş.
    Gelin görün ki soruşturmanın göbeğinde bulunan Mahmut Özgener ne şüpheli olarak ne de şahit olarak mahkemeye çağırılmadı... Çağrılmadı; çünkü Özgener konuşsa idi bu dava çökecekti...
    Mahkemenin elinde cezalandırmaya yol açacak kesin, inandırıcı, şüphelerden uzak ve yeterli belge yok. Sadece uzun uzun aktarılan telefon konuşmaları... Bu konuşmaların tümünü mahkeme heyeti; Aziz Yıldırım'ın aleyhinde kullanıyor. Bu yüzden konuşmalarda olmayan suçu; yorum yaparak imal ediyor.

DOĞRU ÖLÇÜ BELLİ
    Mahkeme heyetinin; Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye karşı olan hasmane tutumu gerekçeli kararda daha bir belirginleşiyor.
    Şikede 1 numaralı ismi gibi gösterilen Olgun Peker ile ilgili olarak alınan bir kararda şöyle deniliyor: '... kamu davası açılmış ise de, sanığın üzerine atılı suçu işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, kesin, yeterli ve inandırıcı delil elde edilemediğinden bu suç yönünden 5271 Sayılı CMK nun 223/2-e maddesi gereği BERAATİNE...'
    Görüldüğü üzere; burada mahkeme heyeti, 'sanığın üzerine atılı suçu işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, kesin, yeterli ve inandırıcı delil' aramıştır. Eldeki deliller bu ölçüye uymayınca da şüpheli hakkında beraat istemiştir.
    Doğru olan da budur.

DEĞİŞTİR ÖLÇÜYÜ
    Ama iş Aziz Yıldırım ve onun çevresindekiler olunca birden bire bu adil ve küresel ölçü değiştirilmekte; yargıçların kanaatleri ve hisleri devreye girmektedir.
    Mahkeme heyeti; bir sanık için 'her türlü şüpheden uzak, kesin, yeterli, inandırıcı delil' arar iken; Aziz Yıldırım için karar verilirken bu ölçüyü çiğnemekte. Elinde her türlü şüpheden uzak, kesin, inandırıcı, yeterli delil olmayan mahkeme; Aziz Yıldırım'ı hasım gibi gördüğünü ceza verir iken şöyle ortaya koyuyor: '6259 sayılı Kanun ile değişik 6222 sayılı Kanun'un 11/1. maddesi uyarınca takdiren alt sınırdan uzaklaşılmak suretiyle İKİ YIL HAPİS VE ON BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA... '
    Bu kararda ne var, demeyin. Şike mahkemesi, söz konusu Aziz Yıldırım olduğunda alt sınırdan ceza vermekten uzaklaşıyor? Bu duruma biz hasmane tutum dersek, yanlış mı olur?
    Devamı var: O kadar cezalandırma sevdalısıdır ki mahkeme heyeti; 'spor müsabakalarını SEYİRDEN YASAKLANMASINA...' bile diyerek Aziz Yıldırım'ı günlük hayatta bile hapse koymaya kalkışmaktadır.
    Ama iş Göksel Gümüşdağ olunca, 'yüklenen suçlardan cezalandırılmasına yeter her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlara ulaşılamadığı ve bu bağlamda yüklenen suçların sanık tarafından işlendiğinin sabit olmaması nedeniyle CMK'nın 223/2-e maddesi gereğince BERAATİNE...' demektedirler.
    'Verdim kararı, oldu bitti; git sen derdini dağlara taşlara yan arkadaş! En çok altı ay tartışır, sonra unutursunuz!'
    Fenerbahçeli yöneticilerin Göksel Gümüşdağ'ın arkası gibi bir arkaları bulunmuyor ki gerekçeleri tamam olsun...
    Unutmayın! Burada şike mahkemesi var ise Ankara'da da Yargıtay var...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Raul Meireles için görüşmelere başlandı...

Fenerbahçe Futbol A.Ş, Chelsea’den Portekizli Raul Meireles’le görüşmelere başlandığını borsaya bildirildi. Fenerbahçe Futbol A.Ş’den borsaya yapılan açıklamada; "Chelsea Futbol Kulübü oyuncusu Raul Meireles’in Kulübümüze transferi için görüşülmelere başlanmıştır." denildi.

Raul Meireles kimdir?

17 Mart 1983’te Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya gelen Raul José Trindade Meireles futbola 1999 yılında Boavista’nın alt yapısında başladı. Orta saha mevkiinde oynayan Raul Meireles 2001 yazında Portekiz İkinci Lig ekiplerinden Aves’e kiralandı. 2 sezon Aves’te oynayan ve 42 maça çıkan Portekizli yıldız 2003-2004 sezonunda yeniden Boavista’ya döndü. Boavista ile Portekiz Birinci Ligi’nde 29 maçta forma giyen Meireles 2004 yılının Temmuz ayında Porto ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    2004-2010 yılları arasında Porto ile 138 lig maçına çıkan raul Meireles 15 gol attı. gollerinin yanı sıra ligde yaptığı 21 asist ve sergilediği futbolla da ön plana çıkan yıldız futbolcu takımına lig şampiyonluklarında büyük katkı sağladı. Meireles 2005/06, 2006/07, 2007/08 ve 2008/09 sezonlarında Porto ile lig şampiyonluğu yaşadı.
    Porto ile 2006, 2009 ve 2010 yıllarında Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası’nı da kazanan yıldız futbolcu 2010 yılının ağustos ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’a transfer oldu. 1 sezon Liverpool forması giyen Raul Meireles ligde 35 maça çıkarken 5 gol kaydetti.
    2011 yılında Chelsea’ye transfer olan Meireles, mavilerde 31 lig maçında 2 gol attı. Portekizli yıldız geçen sezon Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’na ulaşmasında da büyük pay sahibiydi.
    Avrupa kupalarında Chelsea ile 11 maça çıkan ve 2 gol - 1 asistlik performans sergileyen Meireles İngiliz ekibiyle FA Cup şampiyonluğu da yaşadı.
    Kulüp kariyerinde önemli başarılar kazanan Raul Meireles Portekiz Milli Takımı’nın da en etkili oyuncularından. Portekiz 16 Yaş Altı Milli Takımı ile 2000 yılında Avrupa şampiyonluğu yaşayan Meireles 2006 yılında ilk kez Portekiz A Milli Takımı’na çağrıldı. Yıldız futbolcu Portekiz ile ilk golünü 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’nda Türkiye ile oynanan maçta attı. Portekiz Milli Takımı ile 62 maça çıkan Raul Meireles 8 gol kaydetti.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Moussa Sow: Aziz Yıldırım'la tamamlandık

Moussa Sow, Fenerbahçe'de geçirdiği günler ve taraftarla olan ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Fenerbahçe'de geçirdiği günler ve bir çok önemli konu hakkında kulübün resmi internet sitesine konuştu.
    İşte Fenerbahçe resmi internet sitesinin golcü futbolcuyla yaptığı röportaj:
    -Senin için gayet başarılı geçen Fransa'nın Lille Takımı'nda oynadığın sezonun ardından ismin sık sık takımımızla anılmaya başladı ve o dönemde Avrupa'nın önemli kulüpleri peşindeydi. Ama sen Fenerbahçe'yi tercih ettin bunu anlatır mısın?
    İYİ Kİ FENERBAHÇE'YE GELMİŞİM

"Fenerbahçe'nin bana olan ciddi yaklaşımı beni ve ailemi çok etkiledi. Büyüklüğüyle, hedefleriyle, kulüp yapısıyla, diğer spor branşlarındaki yatırımı ve kulübün her alandaki iddiasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbol hayatıma devam etmek beni heyecanlandırdı. Buraya adımımı attığım andan itibaren ne kadar doğru karar verdiğimi anladım."
    SENAGAL'İ NEDEN TERCİH ETTİ

-Fransa U-19 ve Fransa U-21 takımlarında mücadele ettin. Hatta Fransa U-19 ile Avrupa 19 yaş altı Futbol Şampiyonası'nı kazandın. Böylesine başarılar yakalamışken, neden Senegal Milli takımını tercih ettin?
    "Ben Senegalliyim. Ait olduğum yer orası. Ailemin büyük bölümü orada yaşıyor. Ülkeme borcum var. O yüzden tercihim bu yönde oldu. Beni yetiştiren ül***e yani Fransa'ya ve oradaki hocalarıma da binlerce kez teşekkürler."
    BURADAYIM HİÇBİR YERE GİTMİYORUM

-Sakatlığından sonra gazetelerde "Sow gidiyor" vb başlıklar atıldı. Ama sen buradasın ve muhteşem gollerini atmaya devam ediyorsun. Bu konuda neler söylemek istersin?
    "Bu haberler gerçekten komik. Tüm bu hikâyeler benim dışımda gelişti. Ben buraya daha yeni geldim, gayet başarılı bir yarım sezon geçirdim, kritik goller attım ve benden beklentiler var. İstanbul'da, Fenerbahçe'de çok mutluyum, arkadaşlarımı çok seviyorum, şimdiden taraftarlarımızla güzel bir ilişkim var. Fenerbahçe taraftarı her şeyi hak ediyor. Fenerbahçe'de yapacak çok işim var, burada show daha yeni başlıyor. Çıkan bu asılsız haberler üzerine şu soruyu sormak istiyorum. Neden gideyim ki? Ne alakası var, bu söylentileri kim çıkarıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Üstüne basa basa şunu bir kez daha söylüyorum: "Ben buradayım, bir yere gitmiyorum!.. Fenerbahçe'de yapacak çok işim var!.."
    KUYT ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU

-Kuyt ile birlikte forvet mevkiinde görev yapıyorsunuz, uyumunuz nasıl?
    "Evet, hocamız zaman zaman onu sağda beni ortada oynatıyor. Bazen de ikimiz forvet oynuyoruz. Bazen de yer değiştiriyoruz. Zaman geçtikçe birbirimize daha çok alışacağız ve harika gollere imza atacağız. Dirk Kuyt saha içinde de saha dışında da çok iyi bir arkadaş, tecrübesiyle bize çok şey katıyor."
    FRANSA'DAKİ BAŞARILARI YAKALAMAK İSTİYORUZ

-Futbol kariyerindeki unutamadığın en önemli olay nedir?
    "Lille'de şampiyon olduğumuz, kupayı kazandığımız sezon, ayni zamanda da benim gol kralı olduğum ve Fransa Ligi'nin "en iyi" oyuncusu seçildiğim günleri hiçbir zaman unutamam. Simdi hedefim ise; Tüm bunları Fenerbahçe'de başarmak. Tabii ki üstüne daha fazla başarılar ekleyerek. Ayrıca, eşimle evlendiğimiz gün de özel hayatımdaki en önemli günüm kuşkusuz."
    -Antep maçında attığın depar ve sonrasındaki sert şutun ile fileleri bulan gol senin güçlendiğini gösteriyor. Sakatlıktan bu kadar kısa zamanda kurtulmanı neye borçlusun?
    HER ŞEY YOLUNDA

"Çalışmak, çalışmak, çalışmak... Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da asıl olan çalışmaktır!.. Yaşadığım şanssız sakatlıktan dolayı tatilde sadece ve sadece dinlendim. Buraya geldiğimde takimin gerisindeydim. Hocalarımız bana özel bir program hazırladılar, ben de o programa uydum. Şimdi her şey yolunda."
    -2010 yılında Lille takımına transfer olduğun sezon 25 gol ile gol kralı oldun, Fransa gibi üst düzey bir ligde çok önemli bir başarı. O dönemde seni böylesine bir başarıya götüren etkenler neler idi?
    "İyi bir takımdık. Kendimi iyi hissediyordum. Güzel goller attım. Allah da bana yardım etti. Unutulmaz bir sezon oldu benim için."
    BAŞKAN BİZİM BABAMIZ

-Başkanımız Aziz Yıldırım'ın tekrar kulübün başına geçmesi sizi motive etti mi?
    "Şüphesiz. Başkanımız Aziz Yıldırım bizim için tam bir aile babası. O yokken bir kişi eksiktik. Şimdi ise tamamız. Birlikte olmak çok güzel!.."
    BİZİM ADIMIZ FENERBAHÇE

-Takıma yeni isimler katıldı. Krasic, Kuyt, Egemen, Mehmet Topal, Hasan Ali, Salih Uçan. Bu yeni transferler hakkında neler söylemek istersin?
    "Fenerbahçe'nin istediği, transfer ettiği her oyuncu değerlidir. Bu formayı öyle kolay kolay herkes giyemez. Neredeyse tüm futbolcularımız ülkelerimizin milli takımlarında görev yapıyoruz. Türk Milli Takımı'nda 7-8 tane Fenerbahçeli oyuncu var, gidemeyenler de hep potansiyel milli oyuncular. Biz böylesine büyük bir takımız, çünkü bizim adımız Fenerbahçe!.."
    AVRUPA LİGİ'NDE ŞAMPİYON OLACAĞIZ

-Bu sezon senin ve takımın Avrupa ve Türkiye Ligi'ndeki hedefleriniz nelerdir?
    "Taraftarımızdan tüm takım olarak en büyük isteğimiz şu; "Bu takıma inanmaları, güvenmeleri. Biz büyük bir kulübüz. En zor anlarda bile bu kulübün nasıl yönetildiğini ve biz dâhil olmak üzere tüm branşlarda görev yapan sporcuların nasıl mücadele verdiğini herkes gördü. Bunu hiç unutmasınlar!..Biz gereken çalışmaları yapıyoruz. 5-6 tane çok kaliteli oyuncular geldi. Takımın oturması için zaman gerekiyor. Türkiye Ligi'nde de Avrupa Ligi'nde de şampiyonluk tek hedefimizdir. Bunu yapacak kalitemiz var. Çok şanssız bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik. Spartak Moskova'yı sahasına hapsettik, bir gol her şeyi değiştirebilirdi. Ama olmadı. Avrupa Ligi'nde de çok kaliteli takımlar var. İyi takımların olduğu bir gruba düştük ama taraftarımızın hiç kuşkusu olmasın, biz sonuna kadar gideceğiz. Taraftarımızın o muhteşem desteğine çok ihtiyacımız var. Maç devam ederken bazı arkadaşlarımıza gösterilen tepkileri hiç anlamıyorum. Gerçek Fenerbahçe seyircisinin bu tip şeylere izin vermeyeceğini biliyorum. Biz birlikte güçlüyüz, bunu kimse değiştiremez!.. Fenerbahçe Taraftarı, insanı hayrete düşürücü bir atmosfer yaratıyor, bunu hiçbir şeyle kıyaslayamam!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex'in ayrılık belgesi ortaya çıktı

Alex'in eşi Daianne iki kızını Bilfen Okulları'na, "Ocak ayında adres değişikliğimiz olacak. dediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Alex'in geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyordu. Kocaman ile arasında yaşadığı gündemi sarsan açıklamaları sonrası Brezilyalı yıldızın durumunun ne olacağı merak konusuydu. Ve geçtiğimiz günlerde bomba patladı. Alex'in ocak ayında adres değişikliği yapacağı onaylandı. Nasıl mı? Gelin ayrıntılara bakalım. Alex ve Daianne çiftinin bilindiği gibi 3 çocuğu var. 2004 doğumlu Maria Eduarda ve 2006 doğumlu Antonia, İstanbul Acarkent yakınlarındaki Bilfen Okulları'nda okuyorlar.
    KAYITLARI YARI DÖNEME KADAR YAPTIRDILAR

Okullara kayıt işlemlerinin yapıldığı bu malum günler, Alex ve ailesini de harekete geçirdi. İşte asıl bomba burada patladı. 2 çocuğunu tekrar Bilfen Okulları'na kaydettirmek için okula giden Daianne yetkililerle kayıt işlemleri için görüşmek istedi. Haberturk'un gazetesinin haberine göre; 3 yıldır bu okulda okuyan Maria Eduarda ile geçen sene ana sınıfında okuyan ve bu sene 1. sınıfa gidecek olan Antonia için kayıt yetkilileriyle yaptığı görüşmede Daianne, "Kayıt işlemlerimizi sömestr tatiline kadar yapmak istiyoruz" dedi. Okul yetkilileri, "Bizim kayıt işlemlerimiz 1 dönem içindir. Yarım dönem kayıt işlemi yapamıyoruz maalesef" deyince Daianne, "Ocak ayında adres değişikliğimiz olacak. Bu yüzden sömestr tatiline kadar ödeme yapmak istiyorum" ifadesini kullandı.
    OKUL YETKİLİLERİ DE ŞAŞIRDI

Bu sözler sonrasında yetkililer okul yönetimine konuyu ilettiler. Alex'in çocukları olduğu için bir ayrıcalık tanındı ve normal ödemenin yarısı alınıp ocak ayına kadar kayıt işlemleri yapıldı. İşte herkes Alex'in Türkiye'de kalıp kalmayacağını merak ederken eşi Daianne'nin yarı dönem okul kaydı yaptırması Brezilyalı yıldızın artık devre arasında Fenerbahçe'de kalmayacağının sinyali olarak algılandı. De Souza çiftinin bu kararı okul yetkililerini de şaşkına çevirdi.
    BREZİLYA YOLCUSU KALMASIN

Cruzieiro ve Crutiba'dan teklifler alan Alex'in ayrıca ciddi anlamda Çin ve Katar'dan gelen teklifleri de değerlendirebileceği konuşuluyor. Eşini ve ailesini Brezilya'da yeni yaptırdığı eve gönderecek olan Alex belki de ailesinden ilk kez 1.5 yıl ayrı kalıp Çin ve ya Katar'da oynayacak. Bu süre sonunda Alex, Brezilya'ya dönüp Crutiba veya Cruzeiro'da 1 yıl daha futbol oynamayı düşünüyor.

Sayfa 6/27 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri