Emenike Harekatı
Spartak Moskova'ya satılan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe'ye geri mi gelecek?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Radyospor’da programa katılan Fenerbahçe Eski Yöneticisi Hulusi Belgü, Emenike hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Belgü, "Emenike’nin geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe Yönetimi, Emenike transferi için çok yol aldı. Yönetim, Emenike için Spartak Moskova ile görüşüyor. Transfer çok kısa süre içinde açıklanabilir. Hatta bu transferde Stoch ile Emenike takası bile olabilir" dedi.
Nijeryalı futbolcu Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir, Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'ya resmi teklif sunduğunu söyledi.
Geçiğimiz yıl 9 milyon Euro karşılığında Karabükspor'dan transfer edilen Emenike, şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istemiş ve sarı-larcivertliler de Nijeryalı futbolcuyu 10 milyon Euro karşılığında Spartak Moskova'ya satmıştı.
Yer imleri