REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
262 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FenerBahçe Taraftarı Buraya (Haberler,Gelişmeler VE Transferler)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayret Zeki62 arkadaşımız bu haberi nasıl kaçırmış!! gerçekten şaşırdım...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayret Zeki62 arkadaşımız bu haberi nasıl kaçırmış!! gerçekten şaşırdım...
    ustu kaçırmadım ; Bak nedemişler *!

Seyirsiciz maça üzüldüler!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yle seyircisiz maçta karşılaşacak olan Viktoria Plzen cephesi, maçta taraftarlar olmayacağı için son derece üzgün.

Kulübün resmi sitesine konuşan Çek ekibinin futbolcuları konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

"BİZİM İÇİN EĞLENCELİ OLACAKTI"

Başarılı orta saha oyuncusu Daniel Kolar, "Türkiye'de taraftarlar her maçta takımlarını çılgınca destekliyorlar, elbette orada oynamak bizim için eğlenceli olacaktı. Gerçekten üzgünüz.

Fenerbahçe'deki atmosfer bir efsane. Oraya birkaç cesur Plzen taraftarlarıyla gidecektik. Yazık oldu" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustu kaçırmadım ; Bak nedemişler *!

Seyirsiciz maça üzüldüler!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yle seyircisiz maçta karşılaşacak olan Viktoria Plzen cephesi, maçta taraftarlar olmayacağı için son derece üzgün.

Kulübün resmi sitesine konuşan Çek ekibinin futbolcuları konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

"BİZİM İÇİN EĞLENCELİ OLACAKTI"

Başarılı orta saha oyuncusu Daniel Kolar, "Türkiye'de taraftarlar her maçta takımlarını çılgınca destekliyorlar, elbette orada oynamak bizim için eğlenceli olacaktı. Gerçekten üzgünüz.

Fenerbahçe'deki atmosfer bir efsane. Oraya birkaç cesur Plzen taraftarlarıyla gidecektik. Yazık oldu" dedi.

Heh şöyle içime sıkıntı olmuştu senin yorumları görmeyince.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Heh şöyle içime sıkıntı olmuştu senin yorumları görmeyince.
    usta sizi seviyorlar ! bizde seviyoruz ama idman yapmaya geleceklermiş !

İtalya'dakinden farklı olarak Türkiye'de her maçta coşkulu taraftarlar takımlarını her maç destekliyorlar.

Seyircisiz oynadığınız vakit bu idman maçı gibi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri