REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/27 İlkİlk ... 9101112131415161718192021222324252627 SonSon
262 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: FenerBahçe Taraftarı Buraya (Haberler,Gelişmeler VE Transferler)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 FB..Eski kaptandan şok iddia

Fenerbahçe'nin Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmasının yankıları devam ediyor. Bir dönem Fenerbahçe kaptanlığı yapan Ümit Özat,

Kocaman'ın ayrılığının kendisi için sürpriz olmadığını belirtirken, Kocaman ile birlikte kulüpten ayrılan Ali Yıldırım hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Ümit Özat, "Ali Yıldırım başkanlığa aday olacak" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart F.Bahçe'ye müjde! Gelmiş

Kocaman'ın istifasıyla sarsılan Fenerbahçe'ye bir iyi haber geldi.

Şampiyonlar Ligi 3.turdaki rakipler ;

Grasshoppers, FC Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waregem ve Yunanistan ligi 2.si olaca

Bu durumda Şampiyonlar 3. ön eleme kura çekiminde Fenerbahçe seri başı oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe köstebeği arıyor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın istifaları ile bu ikilinin Aziz Yıldırım ile yaşadıkları diyalogların basına yansıması Fenerbahçe'de huzursuzluk yarattı.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın istifaları ile bu ikilinin Aziz Yıldırım ile yaşadıkları diyalogların basına yansıması Fenerbahçe'de huzursuzluk yarattı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında istifa haberlerini basına sızdıranın kim olduğunun mutlaka bulunmasını istediği ve oldukça sinirli olduğu belirtildi. Yıldırım'ın Yönetim Kurulu üyelerine, "O haberler kimden çıkıyor mutlaka bulacağım. Bulduğumda da gözünün yaşına bakmam ve kulüple ilişkisini keserim" dediği iddia edildi. Öte yandan sarı-lacivertli kulüpte çalışan profesyonellerin de inceleneceği ve bazı isimlerin görevine son verilebileceği gelen haberler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart FenerbahÇe'de alex de souza bombasi

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'nın Twitter hesabından yayınladığı iddia edilen tweet kafaları karıştırdı.

Aykut Kocaman ile anlaşamayıp Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza'nın 2 gün önce Twitter'dan Lüksemburgo ile ilgili mesaj attığı ve daha sonra da sildiği iddia edildi.

Efsane oyuncunun sildiği tweet'te "Lüksemburgo ile birlikte dönüyorum" diye yazdığı öğrenildi. Alex'in geri dönüp 1 yıl oynadıktan sonra teknik heyete katılacağı ileri sürüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Çakar'ın iddiası gerçek oldu!

Alıntı tayfun 74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında istifa haberlerini basına sızdıranın kim olduğunun mutlaka bulunmasını istediği ve oldukça sinirli olduğu belirtildi. Yıldırım'ın Yönetim Kurulu üyelerine, "O haberler kimden çıkıyor mutlaka bulacağım. Bulduğumda da gözünün yaşına bakmam ve kulüple ilişkisini keserim" dediği iddia edildi. Öte yandan sarı-lacivertli kulüpte çalışan profesyonellerin de inceleneceği ve bazı isimlerin görevine son verilebileceği gelen haberler arasında.

Köstebek çakar

Şubat ayında--Ahmet ÇAKAR ded ki :

"Kaybedilen şampiyonluktan sonra bedel çok ağır olacak. Bunu 3 Şubat 2013 itibariyle söylüyorum. Bu sezon sonunda, ya Fatih Terim'in ya da Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük hayatı bitecektir. Diyelim ki Galatasaray şampiyon oldu. Fenerbahçe olamadı. O zaman Aykut Hoca'nın yaptığı bütün hatalar, böyle sahaya dökülecek."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Yıldırım Kocaman'ın istifası için ne dedi?

Yıldırım Kocaman'ın istifası için ne dedi?

Deneyimli gazeteci ve eski Fenerbahçe yöneticisi Uğur Dündar, sahibi olduğu Artı 1 TV'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'uın Aykut Kocaman'ın istifası sürecinde kendisine anlattıklarını açıkladı
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın istifasının ardından ilk kez konuştu.
    Deneyimli gazeteci ve eski Fenerbahçe yöneticisi Uğur Dündar, sahibi olduğu Artı 1 TV'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın istifası sürecinde kendisine anlattıklarını açıkladı
    "İlk günden itibaren Aykut Kocaman’ın arkasında durdum. Şu anda yeni teknik direktör konusunda bir isim kararlaştırmadık. Bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor. Tüm hazırlıklarımızı bu hedef doğrultusunda yapacağız."
    "Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım’a transfer edilmesi için bir oyuncu adı verdi. Aziz Yıldırım da bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aykut Kocaman ‘Kendimi kıskaç içinde hissediyorum, artık taşıyamayacağım’ diyerek toplantı odasından ayrıldı."
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskişehirspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın Fenerbahçe yönetimiyle
    görüşmek için dün İstanbul'a gelmesinin ardından sarı lacivertli ekip
    için "yeni teknik direktör belli oldu" yorumları yapılırken çarpıcı bir
    iddia ortaya atıldı.<br><br>Hollanda basını, Bert van Marwijk'in
    Fenerbahçe'nin adayları arasında bir numarada yer aldığını iddia ederken
    deneyimli çalıştırıcının Hollanda Milli Takımı'ndaki görevini
    bıraktıktan sonra sarı lacivertli ekipte görev yapmaya sıcak baktığı
    bilgisine de yer verildi.<br><br>Thijs Slegers imzasıyla verilen haberde
    Marwijk'in Fenerbahçe'ye gelmesine aracı olan futbolcunun ise Dirk Kuyt
    olduğu da belirtildi.
    Konu tayfun 74 tarafından (31-05-2013 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rıdvan...Ersun Yanal ile anlaşma olmayacak.

Rıdvan Dilmen, başkan Aziz Yıldırım’ın futbol genel direktörlüğü teklifini kabul ederse Ersun Yanal ile anlaşma olmayacak.

Habertürk'ün haberine göre Sarı-Lacivertliler, Ersun Yanal ile büyük ölçüde anlaştı fakat başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gün bir araya gelip, futbol genel direktörlüğü görevini teklif edip “Fenerbahçe’nin tek kurtuluşu sensin” dediği Rıdvan Dilmen’in sunduğu şartlar olayı bambaşka bir boyuta taşıdı. Dilmen, başkan Yıldırım ile yaptığı görüşmede şu şartları sundu:

* Her şey bana bağlı olacak. Tek sorumlu ve yetkili ben olacağım.
    * Antrenör ve ekibini ben belirleyeceğim.
    * 50 milyon Euro’luk transfer harcama garantisi verilsin.
    * En az 5 oyuncu alınacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 "Schuster F.Bahçe'de

İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın eski teknik

direktörü Bernd Schuster'le temasa geçtiğini iddia etti. Schuster'in bu teklifi kabul etmeye yakın olduğu ve önümüzdeki günlerde sarı lacivertli kulübün teknik direktörü olacağı ileri sürüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bruno Alves İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruno Alves İstabul'a geldi...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruno Alves İstabul'a geldi. Portekizli futbolcu ayağının tozuyla yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökeceklerini özellikle şampiyonlar liginde başarı hedeflediklerini kaydetti. Bruno Alves vatandaşı Raul Meireles'ten Fenerbahçe ile ilgili övgü dolu bilgiler duyduğunu söyledi..

Sayfa 19/27 İlkİlk ... 9101112131415161718192021222324252627 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri