Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Başkanımız Aziz Yıldırım, bugün saat 14.15 sularında FB TV'de canlı yayına çıkarak Fenerbahçemizin yarın İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekimine katılacağını ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini açıkladı. Başkanımız Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"Sevgili Fenerbahçeliler hepinize iyi günler diliyorum. Bugün Fenerbahçe adına önemli gelişmeler olmakta ve bunları sizlerle paylaşmak için bu programa katıldım. 2 yıldır süren bu şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediğimiz şeyleri yaşadık, yaşıyoruz da. Dün futbolcularımızın açıklamalardı, taraftarlarımızın, kongre üyelerimizin, divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayı hepsine, Fenerbahçe Camiasına kısaca teşekkür ediyorum. İçeride hainler de var ama bunlar zaman içerisinde temizlenecektir. Şunu bilin tüm Fenerbahçeliler: Fenerbahçe Futbol Takımı, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde, yarın başlayacak olan kurayla beraber yoluna devam edecektir. Fenerbahçe Camiasına hayırlı olsun. Burada hem yabancı olan Martens Grubu avukatlarına, hem de bünyemizde olan yönetici arkadaşlarımız Tolga Bey, Abdullah Bey, Şekip Bey ve diğer avukatlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin haklı olduğunu da hem bütün Türkiye hem de Dünya görecektir. Hepinize hayırlı olsun diyorum, iyi günler diliyorum"

[YOUTUBE]Zp-KJHjplig[/YOUTUBE]

Galvaniz tenekelerle kaplı barakalardan, 5 yıldızlı yapılara, tesislere, stada kavuşturdun da ne oldu Fenerbahçe’yi?…
Olimpiyatlarda Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran, madalyalar kazandıran sporculara kucak açtın da ne oldu?...(dOPİng)
‘’15 yıl olmuş, bırakmalıymışsın artık’’ öyle buyuruyor, bir takım sefil…
Her şey saha skorlarları ile ilgili, kafa bu kadar, ufku kapalı, yüreği yetmez, haddini bilmez, emeğe saygısız, yapılanlardan bilgisiz, kurumsallaşmaya ilgisiz, ağzında salyalar, cebinden kimden aldığı belli olmayan balyalar, elinde prangalar bekliyor da bekliyor bir cenah…
Türk spor tarihinin en büyük linç girişimini unutmuş, Çağlayan’da, Silivri’de, Metris’te nöbet tutmuş binlerce insanın sevdasını görmeyen, saygıyı bilmeyen, alinde bıçak Brütüs gibi arkadan vurmayı bekleyen bir cenah…
Kafasını 3-5-2’ye, 4-4-3’e, bilmem hangi sisteme takmış güruhlar…
O futbolcu çıkar mıymış, bu futbolcu yatar mıymış diye diye yaşayan fütursuzlar…
‘’Olmayalım, bu sene de şampiyon olmayalım, ama birlik ve beraberliğin zirvesine çıkalım, kupa büyüklüğünüm değil camia büyüklüğünü gösterelim, sonra şampiyonluklar da gelir, kupalar da sıraya dizilir’’ diyemeyen küçük ölçekli beyin sahipleri…
Ama olmuyor işte, Aziz Yıldırım işine bakıyor, yeni tesislerin, yeni gelir merkezlerinin, yeni Fenerbahçe’nin yarınlarını açıklıyor…
Tam 1 yıl özgürlüğü elinden alınan bir başkan Aziz Yıldırım…
Ve tabiî ki özgürlükleri elinden alınan diğer değerli yöneticilerimiz, görevlilerimiz..
Çıkmış, yine apar topar oy birliği ile seçildiği koltuğuna oturmuş ve projeler, stratejiler üretmiş..
Yalnız başına mı?
Hayır…
Yine yönetici arkadaşları ile…
Peki bunlar yapılırken dışarıda neler olmuş?
İşte püf noktası burada…
Sırtlanlar, kuduz köpekler ağızlarından salyalarını akıtmaya devam etmiş…
Kimileri tesislerin kaçak olduğunu iddia ederken,kimileri Aziz Yıldırım’ın cezasının yargıtayca onanması için bilmem neresini yırtar olmuş…
3 Temmuz sürecinde cansiperane mücadele eden, ‘’Herşeye rağmen’’ kupalar kazanan Aykut Kocaman’ı diline dolamış…
Düne kadar yere göğe sığdıramadıkları ‘’Kocaman gururumuz’’ dedikleri o cesur yüreği tu kaka ilan etmeye başlamış…
Bir ara amaçlarına da ulaşır gibi oldular ama aklıselim camia, bu tezgaha ‘’Hayır’’ demesini bilmiş…
Allah’tan korkmaz, günahı bilmez o malum cenah hala ve kat ve kat dozu artırarak, kelle avcılığını sürdürmüş…
Bu kulübün, ne kadar taraftarını saygılı olduğunu, açık ve yalın hareket ettiğini görmezden gelmiş…
Taraftarını dolandırıp, transfer yapan bir başka mı istiyorsunuz?
Hadiyin ordan!..
Hocasına olan inancını, istifa ettiğini duyar duymaz, kalkıp yanına giden bir başkan yerine hocasına ‘’Eleman’’ diyen bir başkan mı istiyorsunuz?
Hadiyin ordan!..
Kendi menfaatlerini unutup, kulübüne tesis kazandıran bir başkan yerine, alacağı ihaleleri hesaplayıp, Biat eden bir başkan mı istiyorsunuz?
Hadiyin ordan!..
Stadında bıçaklanan, yaralanan, hastanelik olan taraftarına sırtına dönen bir camia mı istiyorsunuz?
Hadiyin ordan!..
Devletin parasıyla zar zor bir stada sahip olan, başka da dikili bir ağacı olmayan, taraftarının cabindeki parayı hiç eden bir yönetim mi istiyorsunuz?
Hadiyin ordan!..
Günlük başarıları hedefleyen bir spor kulübü mü istiyorsunuz, yoksa yarınların planlamasını yapan, kulüp çalışan sayısını binlerle katlamış, istihdam sağlayan bir kulüp mü istiyorsunuz?
Oturun karar verin… Kendinize gelin…
Aziz Yıldırım’da hata yapabilir, Aykut Kocaman’da…
Hatasız kul mu var?,
Siz kendi başkanınızı bırakın da, daha düne kadar kadrolar oluşturup, Federasyon’da görevli iken Fenerbahçe’nin ceza alması için ülkesini satanlara kucak açanlarla uğraşın…
Zat’ı muhterem (!), malum takımın başkanı bir de çıkmış ‘’Ben Fenerbahçe formasını giyerim’’ diyor…
Haddina mi düşmüş, o forma alın terleri ile dolu, haksızlıklara, iftiralara, yargısız infazlara direnmiş asil, adil ve şerefli bir formadır...
Böyle ufak tefek zeytin dalları uzatmakla bu asil camiadan özür dilemeye kalkmayın…
Aramızda çok büyük fark var, sizde ‘’Eleman’’lar görev yapıyor bizde ‘’Askerler’’…
Evvel allah o askerlerin başında da artık özgür bir komutan var, her savaş itina ile kazanılır…
Saha skorları ile uğraşan canlar;
Bırakın bunları, bunlar yarın düzelir, bu camianın daha çok askere ihtiyacı var, vatanını satanlara değil…
Kulübü için gecesini gündüze katan yüreklere ‘’DUR’’ diyeceğine inşaata bir tuğla da sen koy…
Koy ki, yarın o yükselen değerlere baktığında yüzün kızaracağına, göğsün kabarsın…
Gelelim başlığa ‘’Aziz Yıldırım ’DUR’ artık’’ demiştik…
Birileri, ahadan Orhan Zeki Ak’da kıvırdı diyerek yazıyı okutmaktı o cenaha amacım…
Yoksa Aziz Yıldırım durur mu, kimler, neler uğraştı, durdurabil dimi?

Durdurabilene aşk olsun
orhan zeki ak

SONRA DUR ARTIK DEDİLER !