REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
262 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FenerBahçe Taraftarı Buraya (Haberler,Gelişmeler VE Transferler)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sampıyonlukları demedım ıssıar dıa sıke olayları ve uefaya gıdememe gıbı konuları kastetmıstım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanaktan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sampıyonlukları demedım ıssıar dıa sıke olayları ve uefaya gıdememe gıbı konuları kastetmıstım
    Onların paylaşım tarihleri zaten eski üstad ama ikide bir bu konuyu gündeme getirmiyor değiller bu arada, bende onlara yeni mamulumuzden öneriyorum bol,bol içsinler diye!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ÖLÜMSÜZSÜN FENERBAHÇE Marşı!

Kıraç'tan ''Ölümsüzsün Fenerbahçe'' marşı!..
    [YOUTUBE]PyS3ewPbncQ[/YOUTUBE]

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçeli Ünlüler Adalete Fener Yak Projesi İçin Buluştu

[YOUTUBE]_9uVtJ3G6HA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XDVERnAtDOY[/YOUTUBE]

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampİyon fenerbahÇemİz kupasini aldi

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan Fenerbahçemiz,
    haftalardır süren kutlamaların ardından, 19. Şampiyonluk Kupası’nı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen törenle aldı.

"Sarı lacivert şampiyon Fenerbahçe" tezahüratlarıyla başlayan törende malzemecilerden başlayarak takıma yardımcı olan tüm ekip ve teknik kadronun ardından Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve oyuncularımızın isimleri okundu. Kurulan platforma doğru ekibimiz alkışlarla gitti. Ardından yöneticilerimiz toplu halde tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk kürsüsüne çıktılar. Son olarak da Başkanımız Aziz Yıldırım yoğun alkışlarla kürsüye ilerledi. Başkanımız taraftarları selamladıktan sonra şampiyonluk kürsüsündeki yerini aldı. Başkanımız ardından şampiyonluk konuşması yaptı

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yaptığı konuşmanın ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkan Vekili Sevet Yardımcı, Takımımıza kupasını verdi. Futbolcularımız, lig tarihinde elde ettikleri 19. şampiyonluğun kupasını coşkuyla kaldırdı.

Oyuncularımız ve teknik heyetimiz kupa sevincini uzun süre sahada taraftarlarımızla kutladı.

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sevdamıza Kimse Engel Olamaz

[YOUTUBE]_tKYMAE5XHM[/YOUTUBE]

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Olmadı Aziz Bey!..

Sevgili Dostlar,bugün akşam haberlerini izlerken çok ama çok şaşırdım:Fenerbahçenin coşkulu töreni,bizzat Aziz Beyin konuşmasıyla gölgelendi,bir grup taraftar eski oyuncuları Alexe gönderme yapınca,Aziz Beyi tutana aşk olsun!..Bu ne hoşgörü,bu ne hiddet!..Sanırsınızki Fenerbahçe Stadı değilde,Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde kendinden geçmiş,özgüvenini yitirmiş Başbakan gibi ağzından çıkanı kulağı duymuyor...Kim bilir belki de Başbakanın yerine göz koymuştur!..nono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Soma İÇİn fenerbahÇemİz ve beŞİktaŞ el ele

Kulübümüz ve Beşiktaş Kulübü, Soma'da meydana gelen, ülkemizi yasa boğan elim kazada hayatlarını kaybeden madencilerimizin aileleri için ortak bir karar almış bulunmaktadır.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Yönetim Kurulları; Fenerbahçemiz ile Beşiktaş Futbol Takımının karşılaşacağı, geliri şehit madencilerimizin ailelerine bağışlanacak, özel bir maç organize edilmesi konusunda anlaşmaya varmışlardır.

Özel maça dair tüm ayrıntılar, ilerleyen günlerde yapılacak ortak bir basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bu vesile ile maden faciasında yaşamını yitiren emekçilerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve ülkemize sabır diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri