Fenerbahçeli futbolcu, Orduspor maçýnda duygusal anlar yaþadý.
Uzun süre sakatlýklarla boðuþtuktan sonra son haftalarda süre almaya baþlayan Sezer Öztürk, 76′ýncý dakikada oyuna girdiði Orduspor maçunda 85′inci dakikada fileleri havalandýrdý. Sezer, attýðý þýk gol sonrasý gözyaþlarýna hakim olamadý.
Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, golün ardýndan takým arkadaþlarýný omuzlarýna aldý.
“BU BÝR BAÞLANGIÇ”
Sezer Öztürk, karþýlaþma sonrasý kucaðýnda cocuðuyla birlikte yaptýðý açýklamada, “Bugün oðlum uðurlu geldi. Söyleyecek çok birþey yok. Uzun süre sahalardan uzak kaldým. Çaycýsýndan baþkana kadar herkes, bana destek oldu. Hiçbir zaman beni es geçmediler. Benim için bu bir baþlangýç. Hedeflerim daha yüksek. Fenerbahçe’ye daha fazla katkýda bulunabilirim” dedi.
ALEX’TEN TEBRÝK
Fenerbahçe’nin eski kaptaný Brezilyalý Alex de Souza, mikro blog sitesi twitter üzerinde Sezer’i tebrik etti. Brezilyalý futbolcu, eski takým arkadaþý için, “Çok mutluyum. Sezer Öztürk, gol attý. Ben Sezer’i çok seviyorum. Çok iyi oyuncu ve çok iyi insan. Tebrikler Fenerbahçe. Tebrikler Sezerinho” ifadelerini kullandý.
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri