Yýldýrým'ýn ilk transferi Ali Koç
Fenerbahçe Baþkaný'nýn, yeni yönetime girmeyen Ali Koç'u ikna ettiði ileri sürüldü.
Fenerbahçe Kulübü'nde müthiþ bir iddia kulaktan kulaða fýsýldanýyor: "Ali Koç yönetime geri dönüyor..." 3 Temmuz 2011'den sonra gösterdiði duruþla Sarý-Lacivertli camiada adeta 'kahraman' ilan edilen Ali Koç, 20 Mayýs 2012'de
yapýlan Genel Kurul'da ailevi sebeplerden dolayý affýný istemiþ ve yeni yönetim kuruluna girmemiþti.
"BU AYRLIK BEKLEDÝÐÝMDEN ZOR GELDÝ"
2 Temmuz 2012'de özgürlüðüne kavuþan Aziz Yýldýrým'ýn, kýsa süreli istirahat döneminin ardýndan, ilk iþ olarak Ali Koç ile biraraya geldiði öðrenildi. Camiada; Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydýnlý, Cihan Kamer ve Vedat Olcay gibi isimlerin yokluðunda oluþturulan yeni yönetim kurulunun, ihtiyaca karþýlýk veremeyeceði görüþünün hakim olduðunu belirten Yýldýrým'ýn "Geri dön" diyerek Koç'u göreve davet ettiði bildirildi. Yönetime girmese de sürekli kulüp binasýna gelerek çalýþmalarýný sürdüren Koç'un, "Galatasaray ile yaþanan gerilimli günlerde elim kolum baðlý hissettim. Çünkü çýkýp konuþsam bile yönetimdeki arkadaþlarýma ayýp ederdim. Bu ayrýlýk, beklediðimden de zor geldi" diyerek yeþil ýþýk yaktýðý kaydedildi. Aziz Yýldýrým'ýn baþka isimlerle de görüþeceði ve kýsa süre içinde olaðanüstü genel kurula giderek çok daha kuvvetli bir yönetim kurulu oluþturmayý planladýðý belirtildi

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri