Alex de Souza: Fenerbahçe'den ayrýlýyorum
Alex de Souza 240 kez giydiði sarý lacivertli formaya veda etmeye hazýrlanýyor.
2004'ten beri yaptýklarý ile sadece sarý-lacivertli kulübün deðil, Türkiye'ye gelen en büyük oyunculardan biri olduðunu gösteren Brezilyalý futbol ustasý, sezon sonu ülkesine döneceðini açýkladý. Türkiye için "Benim 2. vataným" ifadesini kullanan sambacý, "Yönetim sözleþmemi yenilemek istese bile kabul etmeyeceðim" dedi.
CORTIBA'DA JÜBÝLE YAPMAK ÝSTÝYORUM
Yýllardýr yurtdýþýnda olduðunu vurgulayan Alex, "Ailemle birlikte Türkiye'de çok güzel þeyler yaþadým. Ýki çocuðum da Ýstanbul'da doðdu. Ama artýk yoruldum. 3 yýl daha oynayacak gücüm var. Jübilemi Coritiba'da yapmak istiyorum. Fenerbahçe'deki son sezonumu iyi geçirebilmek için var gücümle çalýþacaðým" yorumunu yaptý. Brezilyalý futbolcu, 240 kez sarý-lacivertli forma ile 136 gol ve 107 asiste imza attý.
GOLE KOCAMAN SEVÝNMEDÝ
Dün hazýrlýk maçýnda MTK Budapeþte ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de sarý lacivertli ekibin golünü Alex De Souza frikikten kaydederken gol sonrasý tüm takým arkadaþlarý gole sevinirken, kameralar teknik direktör Aykut Kocaman'ý gösterdiðinde düþünceli ve üzgün hali gözlerden kaçmadý. Baþarýlý teknik adamýn golden sonraki bu görüntüsü Alex'siz bir sistem kurmanýn planlarýnýn suya düþmesi olarak yorumlandý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri