Fenerbahçe'de Nuri Þahin bombasý

Nuri Þahin'in Real Madrid'te oynamayacaðý belli olduktan sonra Fenerbahçe yönetimi transfer için hemen harekete geçti.

Fenerbahçe'de sürpriz geliþme... HTSpor'dan Feridun Niðdelioðlu'nun haberine göre; Hamit Altýntop'u Galatasaray'a kaptýran Sarý-Lacivertliler yine Real Madrid'te forma giyen Nuri Þahin'in transferinde önemli geliþmeler kaydetti.
FENERBAHÇE'YE GÝTMEK ÝSTÝYORUM

Daha önceden yýldýz oyuncu için nabýz yoklandýysa da Nuri'nin gelmek istememesiyle bu giriþimler boþa çýkmýþtý. Ancak ünlü Ýspanyol kulübünün tecrübeli hocasý Mourinho önümüzdeki sezon da Nuri'yi takýmda düþünmediðini ortaya koyunca genç oyuncunun da hesaplarý bir anda deðiþti. Menajerleriyle görüþen Nuri Þahin'in, "Önümüzdeki sezon da Real Madrid'de fazla forma giyemeyeceðim belli oldu. Ben oynamak istiyorum. Onun için de hiç olmazsa kiralýk olarak Fenerbahçe'ye gider bir yýl orada forma giyerim. Görüþmelere baþlayýn" dediði öðrenildi. Nuri'nin bu sözleri sonrasýnda menajerleri Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.
INTER DE BASTIRIYOR

Nuri Þahin cephesinden gelen bu teklif Fenerbahçe yönetimini de hemen harekete geçirdi... Sarý-Lacivertliler'in Real Madrid kulübü ile genç oyuncuyu kiralýk olarak alma konusunda temaslara baþladýðý kýsa süre içerisinde de sonuç alacaklarý öðrenildi. Bu arada daha önceden devreye giren Galatasaray'ýn aradan çekildiði buna karþýlýk ünlü Ýtalyan kulübü Inter'in de Nuri için ciddi giriþimlere baþladýðý öðrenildi.