Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, bugün saat 14.15 sularýnda FB TV'de canlý yayýna çýkarak Fenerbahçemizin yarýn Ýsviçre'nin Nyon kentinde yapýlacak Þampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekimine katýlacaðýný ve bu sezon Þampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceðini açýkladý. Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým þunlarý söyledi:
"Sevgili Fenerbahçeliler hepinize iyi günler diliyorum. Bugün Fenerbahçe adýna önemli geliþmeler olmakta ve bunlarý sizlerle paylaþmak için bu programa katýldým. 2 yýldýr süren bu þike ve teþvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediðimiz þeyleri yaþadýk, yaþýyoruz da. Dün futbolcularýmýzýn açýklamalardý, taraftarlarýmýzýn, kongre üyelerimizin, divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayý hepsine, Fenerbahçe Camiasýna kýsaca teþekkür ediyorum. Ýçeride hainler de var ama bunlar zaman içerisinde temizlenecektir. Þunu bilin tüm Fenerbahçeliler: Fenerbahçe Futbol Takýmý, bu yýl Þampiyonlar Ligi'nde, yarýn baþlayacak olan kurayla beraber yoluna devam edecektir. Fenerbahçe Camiasýna hayýrlý olsun. Burada hem yabancý olan Martens Grubu avukatlarýna, hem de bünyemizde olan yönetici arkadaþlarýmýz Tolga Bey, Abdullah Bey, Þekip Bey ve diðer avukatlarýmýza da teþekkür ediyorum. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin haklý olduðunu da hem bütün Türkiye hem de Dünya görecektir. Hepinize hayýrlý olsun diyorum, iyi günler diliyorum"
[YOUTUBE]Zp-KJHjplig[/YOUTUBE]
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri