Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Galatasaray Taraftarý Buraya (Haberler,Geliþmeler VE Transferler)

  1. #41

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    A29 Galatsaray

    BU SENE ÞAPYONUZ

  2. #42

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Evet Þapyonuz

  3. #43

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Herzaman Þapyonuz

  4. #44

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Ýþte Arda Turan detaylarý


    Atletico Madrid'in kapýsýný çalan Cim Bom, talep edilen rakam karþýsýnda þoka uðradý.




    Galatasaray'ýn Arda Turan çýkarmasýnýn detaylarý belli oldu.
    26 MÝLYON EURO

    Sarý-Kýrmýzýlýlar önce genç yýldýzla temas kurdu. Milli futbolcuya senelik 4 milyon 250 bin Euro teklif eden Galatasaray Yönetimi, olumlu yanýt aldý. Arda transfere yeþil ýþýk yakýnca Atletico Madrid'in kapýsýný çalan Cim Bom, burada talep edilen rakam karþýsýnda ise þoka uðradý. Ýspanyol devi, Arda için 26 milyon Euro gibi uçuk bir bonservis bedeli belirlemiþti. Atletico yöneticileri, "Arda bizim en iyi 3 oyuncumuzdan biri, onu almak istiyorsanýz bu rakamý gözden çýkarmalýsýnýz" mesajý gönderdi.
    Fanatik

  5. #45

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    þuanlýk takým tam hazýr deðil.. tahmini bi 15 güne ihtiyacýmýz var..
    15 gün sonra takým tamamýyla hazýr olur..#

  6. #46

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Aysal isyan etti


    Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalý futbolcusu Kaka'nýn kesinlikle gündemlerinde olmadýðýný açýkladý.




    Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal, sonunda isyan etti, Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalý futbolcusu Kaka'nýn kesinlikle gündemlerinde olmadýðýný açýkladý.
    "KAKA DEFTERÝ AÇILMADAN KAPANDI"

    Aysal, yapýlan spekülasyonlara þu açýklamalarý getirdi: "Gerçekler yazýlsýn lütfen. 1 ay önce Kaka'nýn transferi için baktýk olur mu diye? Zaten sadece proje aþamasýnda kaldý. Aldýðý ücret (yýllýk 9 milyon euro) ortada, kendisi de parayý verip getireceðiniz bir oyuncu gibi gözükmedi. O defter açýlmadan kapandý. Bunu kesinlikle bir kez daha tekrarlýyorum Kaka falan gündemimizde deðil".
    Baþkan Aysal, iki yýl içinde yaptýklarý yatýrýmlarla önemli bir takým yarattýklarýna da dikkat çekerek, "Þimdi siz deðil ben soruyorum; Kaka bu takýmda ne yapacak ya da çok ihtiyacýmýz var mýydý?. Bu konuyla ilgili insanlar beklenti içine girmesin. Transfer döneminde hocamýz Fatih Terim ile beraber koordineli þekilde çalýþmalarýmýzý sürdürdük ve önemli oyuncularý aldýk. Gerek görülürse takviye olur. Zaten deklare ettik sol beke pozisyona alternatif düþünebiliriz diye" ifadesini kullandý.
    Galatasaray Baþkaný, yarýn Ýnönü Stadý'ndaki derbiye gitmeyeceðini de söyleyerek, "Böyle bir karar aldým. Ama bunun kesinlikle Beþiktaþ 2. Baþkaný'nýn 'Stada gelmesinler' demesiyle alakasý yok. Geçen yýl da yurt içindeki deplasmanlara gitmiyorduk. Bunun kapsamýný geniþlettim ve Ýstanbul'da ezeli rakiplerimizin statlarýna da gitmeyeceðim" dedi.
    Bu arada Kaka konusunda geçtiðimiz günlerde Ýspanyol basýnýnda çýkan haberlerde, Brezilyalý oyuncunun kronik fýtýk rahatsýzlýðý olduðu, bu nedenle forma giyemediði ve piyasasýný yitirdiði vurgulanmýþtý.

  7. #47

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Muhahaha Kaka'da mutlu son

    Kaka'da mutlu son
    önceki haber sonraki haber



    Son Galatasaray Haberleri
    Marca, G.Saray'ýn Real Madrid ile 1 yýllýðýna anlaþtýðýný iddia etti
    G.Saray, uzun zamandýr gündemde olan Kaka'yý bitirdi. Ýddianýn sahibi ise Ýspanyol Marca televizyonu. Marca, önceki gece twitter hesabýndan, G.Saray'ýn 2.5 milyon euro karþýlýðýnda Real Madrid'den Brezilyalý oyuncuyu kiraladýðýný duyurdu. Televizyon, Kaka'nýn alacaðý parayý açýklamadý.

    HER ÞEY TERÝM'E BAÐLI
    Baþkan Ünal Aysal'ýn, "Terim istesin bugün bitiririz" dediði Kaka'nýn yýlda kazandýðý paranýn karþýlanmasý için G.Saray sponsor arayýþýna girdi. Baþkan Aysal, "Cuma (yarýn) gününe kadar vaktimiz var. Hocamýz ile yapacaðýmýz görüþmeden sonra harekete geçeceðiz. Kaka'yý almak o kadar da zor deðil" dedi.

    SÜRPRÝZ BÝR ÝSÝM OLABÝLÝR

  8. #48

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Cris Galatasaray'ýn ismini duydu ve çýldýrdý


    Ýddialara göre Cris G.Saray’a transferini öðrenince çýldýrdý.




    Ýþte Fransa basýnýna göre olaylar... Brezilyalý oyuncu, Baþkan Jean Michel Aulas'ýn kendisini G.Saray'a sattýklarýný söylemesinin ardýndan baþkana orta parmaðýný gösterdi sonra da kapýlarý tekmeledi. Baþkan Aulas'ýn "Böyle devam edersen polis çaðýrýrým" dediði öne sürüldü.
    GÜNEÞ ÝSTEMEMÝÞTÝ

    Öte yandan Cris, daha önce menajerler tarafýndan Trabzonspor'a önerilmiþ, fakat Brezilyalý oyuncu Þenol Güneþ tarafýndan "çok yaþlý" olduðu gerekçesiyle veto edilmiþti.
    CRÝS'TEN HÜZÜNLÜ VEDA

    G.Saray'ýn yeni transferi Cris, facebook adresindeki hayranlarýný bilgilendirdi. Ýþte açýklamalarý: "Herkese merhabalar! Büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim ki, 8 yýllýk Fransa maceram ve kazandýðým pek çok kupa ile baþarýdan sonra G.Saray ile anlaþtýðýmý duyurmak isterim. Lyon'u Avrupa'nýn en büyük takýmlarýndan birisi yapmak konusunda çok çalýþtým. Þimdi bu görevi takým arkadaþlarýma býrakýyorum. Ben onlara tüm tutkumla her zaman destek olacaðým. Evim olarak gördüðüm kulübü ve þehri asla unutmayacaðým. Tekrar her þey için teþekkür ederim"
    TARAFTAR GÖRÜÞLERÝ
    * Madem 35'lik oyuncu alacaktýk Bülent Korkmaz'a niye jübile yaptýrdýk.
    * Hasan Þaþ'tan sadece 10 ay küçük.
    * Yaþ 35, yolun yarýsý demek istiyorum ama...
    * Çilek beklerken kabak tadý verdi...

  9. #49

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Arena mahkemelik oldu



    Galatasaray ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüðü karþý karþýya geldi.

    GSGM, G.Saray ile arasýndaki anlaþmazlýklar nedeniyle sarý kýrmýzýlýlara 3 ayrý dava açtý. Cimbom, söz konusu davalar için tam 8.5 milyon TL’lik karþýlýk ayýrdý.

    15 Ocak 2011’de kapýlarýný açan Türk Telekom Arena Stadý, sonunda mahkemelik oldu. G.Saray ile GSGM’nin farklý tarihler ve yönetimlerde imzaladýðý 3 farklý sözleþme krize neden oldu ve taraflar mahkeme karþýsýnda kozlarýný paylaþmak zorunda kaldý.
    GSGM, G.Saray ile arasýndaki anlaþmazlýklar nedeniyle sarý kýrmýzýlýlara 3 ayrý dava açtý. GSGM’nin devlet dairelerindeki resmi prosedürü birebir uygulamak zorunda olmasý ve kanun ile yönetmeliklere uygun olarak ortada bir anlaþmazlýk söz konusu olmasý nedeniyle mahkemeye gitmek zorunda kaldý. G.Saray ise bu konuda GSGM’nin devletin kurallarýný uygulamasý nedeniyle ‘suçlama’ gibi bir eylem içinde olmaz iken bu davalar G.Saray bilançosunda aðýr bir fatura oluþturdu.

    400 milyon dolarlýk itiraz

    - Mahkemeden çýkacak faturanýn Galatasaray adýna aðýr olmamasý adýna G.Saray bu açýlan davalar için dudak uçuklatacak bir bütçe ayýrdý. Sarý kýrmýzýlý yönetim, GSGM‘nin açtýðý 3 ayrý dava için bütçesinde tam 8.5 milyon TL’lik karþýlýk ayýrdý. GSGM ile eski ve farklý G.Saray yönetimlerinin imzaladýðý 3 ayrý sözleþmedeki farklý vaatlerde krize neden oluyor. Ortada 3 adet sözleþmenin olmasý G.Saray’ýn elini kolunu baðlýyor.
    Sarý kýrmýzýlýlarýn, GSGM ile yaþadýðý ana sorunlardan en önemlisi ise 3 Mayýs 2011’de Adnan Polat baþkanlýðýnda görev yapan yöneticiler Iþýn Çelebi ve Ali Haþhaþ’ýn imzaladýðý sözleþmedeki aðýr þartnameler... Buna göre G.Saray Yönetimi’nin yaptýðý hesaplar sonucu, G.Saray’ýn TT Arena Stadý için GSGM’ye vereceði haklarýn karþýlýðý 49 senede minimum 400 milyon dolarlýk bir faturaya mal oluyor. G.Saray Yönetimi, bu þartlarýn baþka hiçbir stat ve kulüpte uygulanmadýðý için eski yöneticilerin imzasýnýn bulunduðu bu sözleþmedeki þartlarý aðýr buluyor ve yerine getirmek istemiyor.

    Stad 10 gün önce devralýndý

    - VE sarý kýrmýzýlý yönetimde Galatasaray tüzüðüne göre kulübün uzun vadeli borçlandýracak veya yükümlülük altýna sokacak her karar için G.Saray genel kurulundan onay alýnmasý gerektiðini öne sürüyor. Hukukçularda bu iþin içinden çýkmak zorlanýyor. Bu konu tartýþmalara yol açýp mahkeme için 8.5 milyon TL gibi çok büyük bir bütçe ayýran G.Saray’da stat konusunda önemli bir geliþme de yaþandý.
    G.Saray Kulübü 10 gün önce Türk Telekom Arena Stadý’ný devraldý. Galatasaray 1.5 yýldan bu yana süren devir iþlemleri tamamlandý ve Türk Telekom Arena Stadý’ný teslim aldý. Kalan eksiklerde süratle giderilmeye çalýþýlýyor.

    Ýþte problemlerin nedenleri...

    28 Haziran 2006’da Özhan Canaydýn ile Mehmet Ali Þahin, Kemal Unakýtan, Erdoðan Bayraktar ve Kadir Topbaþ tarafýndan imzalanan protokol ile stadýn 49 yýllýk kullaným hakký bedelsiz olarak G.Saray’a ait olarak tescillenmiþti.
    20 Nisan 2007’de yine Özhan Canaydýn, Mehmet Atalay ve Mehmet Ali Þahin tarafýndan imzalanan ek bir protokolle sadece ek olarak bilet hasýlat bedellerinin yüzde 7’sinin ‘federasyonlar fon hesabýna’ kesilmesi þartý eklenmiþti.
    3 Mayýs 2011’de Iþýn Çelebi ve Ali Hashaþ’ýn G.Saray adýna, Faruk Nafiz Özak ve Yunus Akgül’ün imzasý ile ek olarak aþaðýdaki þartlar eklenmiþti.

    - GSGM’ye 3 adet loca
    - 300 adet protokol koltuðu
    - 2 adet VIP salonu
    - 100 kiþi için yemek
    - 300 adet VIP koltuk
    - 100 araçlýk otopark yeri
    - Ýç ve dýþ reklam gelirlerinin yüzde 10’u
    - 1 milyon 500 bin TL yýllýk kira
    - Stad isim hakký sponsorluðunun yüzde 25’i.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.




  10. #50

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    G.Saray'dan alt yapýya üvey evlat muamelesi


    Galatasaray alt yapýsý diðer kulüplerle kýyaslanmayacak ölçüde oyuncu yetiþtirmeyi baþardý.



    Bir dönem alt yapýdan yetiþen Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoðlu, Okan Buruk, Suat Kaya, Emre Belözoðlu, Fatih Akyel gibi oyuncularýn aðýrlýkta olduðu ekip büyük baþarýlara imza attý.
    G.Saray, 90'lý yýllarýn sonundan itibaren Florya'nýn toprak zemininde yetiþen bu gençlerle sportif açýdan tarihinin en parlak günlerini yaþadý. Bu dönem sonrasýnda alt yapýda bir devamlýlýk olmasa da, sýrasýyla Sabri Sarýoðlu, Arda Turan, Aydýn Yýlmaz, Emre Çolak ve Semih Kaya gibi isimler Florya'da yetiþen oyuncular olarak bayraðý taþýdýlar. Son yýllarda þampiyonluk adayý olan F.Bahçe, Beþiktaþ ve Trabzonspor bu sayýda oyuncuyu alt yapýdan, üst yapýya çýkaramadý.
    G.Saray iþte bu yüzden alt yapýsý ile övündü ve her zaman Florya Metin Oktay Tesisleri'nin tozunu yutmuþ gençlere "öz evlat" muamelesi yapýldýðý ileri sürüldü. Taraftarýn da alt yapýdan gelen oyunculara her zaman daha fazla ilgi göstermesi normal olarak karþýlanýyordu. Hangi yönetici futbolla ilgili konuþsa, alt yapýdan gelen oyuncularýn "özel" olduðundan bahsediyordu.
    G.SARAY'DA ÝÞ PARAYA GELÝNCE...

    Oysa G.Saray'da iþ paraya gelince; alt yapýdan gelen "öz evlatlarýn" birden "üveye" dönüþtükleri görülüyor.
    G.Saray'da oyuncularla yapýlan sözleþmeler belki de günümüzün ekonomik koþullarý gereði dolar ya da euro ile yapýlýyor. Ancak bir istisna var; alt yapýdan gelen oyuncular TL ile mukavele yapmak zorunda. G.Saray'ýn kadrosunda profesyonel sözleþmeli 30 futbolcu var. Alt yapýdan gelen Emre Çolak, Semih Kaya, Aydýn Yýlmaz, Mertcan Caner Öztürk ve Eray Ýþcan ücretlerini TL ile alýyor. Geride kalan 25 futbolcuya ise dolar ve euro olarak ücretleri ödeniyor.
    Genç oyuncularýn yýldýz oyunculardan az para kazanmalarý normal bir durum ancak, son dönemde çoðunlukla ilk onbirde yer alan Emre Çolak ve Semih Kaya'nýn sözleþmeleri biraz dramatikleþiyor. Gösterdikleri performans ile A Milli Takýmý seçilen bu iki genç oyuncu, G.Saray'dan yýlda sadece 450 bin TL kazanýyor ve bu parayý 10 taksitte aylýk 45 bin TL olarak alýyor.
    LÝGDE HENÜZ 1 DAKÝKA FORMA GÝYMEYEN FURKAN'IN FÝYATI 700 BÝN EURO

    Emre ve Semih'in sözleþmeleri Süper Lig'de alt sýralarda yer alan kulüplerin oyuncularýndan bile düþük. Oysa Fatih Terim'in kadroya almadýðý Milan Baros sadece, takýmdan ayrý antrenmana çýkarak ayda 270 bin euroyu cebine indiriyor. Kayserispor'dan son anda transfer edilen genç Furkan Özçal'ýn yýllýk sözleþmesi ise 700 bin euro. Furkan henüz ligde bir dakika forma giymedi.
    G.Saray, Ünal Aysal Yönetimi ile birlikte kurumsallaþma adýna önemli adýmlar atarken, alt yapýsýndan yetiþmiþ öz evlatlarýna iþ paraya gelince "üvey evlat" gibi tavýr almasý tartýþmaya açýk bir durum oluþturuyor.

Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •