Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 61/102 İlkİlk ... 113651525354555657585960616263646566676869707186 ... SonSon
1017 sonuçtan 601 ile 610 arası

Konu: Samsung D-Serisi LED TV Uydu Kanal Listesi (2)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık. saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle güzel konu için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada ,40es7000 marka ve model televizyonum için dahili uydu alıcısında kullanabileceğim. Güncel Hotbird kanal listesi lazım. Türksat ve Hotbird ikisi bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dada olur. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ? Televizyonumu fabrika ayarlarına tekrar yükledim. Çünkü servis kurmaya geldiğin de internet bağlantım yoktu dedim internetim geldi fabrika ayarlarına döneyim hem de yazılımımı güncellemiş olurum o arada dedim dönmez olaydım Şimdi hiç bir türlü otomatik arattırmada uyduyu seçiyorum ortadaki kısmı işaretliyorum dış anteni seçmiyorum normal uyduyu seçmeme rağmen kanal listesi çıkmıyor Servis kurduğunda 2250 kanal görünüyordu kafam karıstı anlayamadım gitti. Yardımcı olursanız çokkk minnettar olurum.. Hotbird + Türksat ın birleşiminde kaç kanal olması gerekiyor. Birde ben bu tv de otomatik olarak kanal arattırması yaparken , Türksat dan iki tane var hangisini seçeyim.. Türksat 42 dereceli olanımı birde 30 dereceli olan var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samsung 40es7000 marka ve model televizyonum için dahili uydu alıcısında kullanabileceğim. Güncel Hotbird kanal listesi lazım. Türksat ve Hotbird ikisi bir aradada olur. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ? Televizyonumu fabrika ayarlarına tekrar yükledim. Çünkü servis kurmaya geldiğin de internet bağlantım yoktu dedim internetim geldi fabrika ayarlarına döneyim hem de yazılımımı güncellemiş olurum o arada dedim dönmez olaydım Şimdi hiç bir türlü otomatik arattırmada uyduyu seçiyorum ortadaki kısmı işaretliyorum dış anteni seçmiyorum normal uyduyu seçmeme rağmen kanal listesi çıkmıyor Servis kurduğunda 2250 kanal görünüyordu kafam karıstı anlayamadım gitti. Yardımcı olursanız çokkk minnettar olurum.. Hotbird + Türksat ın birleşiminde kaç kanal olması gerekiyor. Birde ben bu tv de otomatik olarak kanal arattırması yaparken , Türksat dan iki tane var hangisini seçeyim.. Türksat 42 dereceli olanımı birde 30 dereceli olan var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize sağlık ayrıca nilesatıda içereni yayınlarsanız seviniriz.(türksat-Hotbird-Nilesat)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edit.
    Konu Erdem TERZİ tarafından (06-10-2012 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesaj İçeriği İle İlgili Yeniden Soru Sorulduğu İçin Mesaj Silindi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deniycem yorum yazarım bir sorun olursa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elerinize sağlık

Sayfa 61/102 İlkİlk ... 113651525354555657585960616263646566676869707186 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri