Teşekkur: 0
Teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler. Çok işime yaradı. özellikle trt hd istiyordum iyi oldu.
Uydu kanal listesi icin tesekkurler.
ustalar bir türlü göstermiyor programmlari usb ilen yükledim
ama göstermiyor.biryerde bir hata var ama cözemedim
receiver ilen hepsini gösteriyor
Samsung UE46D65000
yardimlariniza simdiden tesekkürler.

Merhabalar,
Sayın Baldemir Bey, umarım ki iyisinizdir?
Samsung televizyonuma Türksat, Hotbirt, Sirius ve Astra 19 olmak üzere 4 adet uydu tanımlı durumda. Geçtiğimiz hafta kanal düzenlemesi yapmak için televizyondan flash belleğe aldığım kanal listemi, vermiş olduğunuz kanal düzenleme editöründe açtım ve kısmen düzenlemeler yapıp televizyona geri yükledim. Eksik kanallar olduğunu düşündüğümden dolayı bugün televizyonum da yeni kanal taraması yaptım. Yeni bulunan kanallar, kanal listemin sonuna gitti. Ardından her zaman ki gibi yeni kanal listemi televizyondan flash belleğe aldım. Buraya kadar herşey normal. Flash bellekteki yeni kanal listemi vermiş olduğunuz kanal editörüne tanıtıp kanallarımı yeniden düzenlemeyi istediğimde, vermiş olduğunuz kanal editörü "Invalid File Contents (5)" diye bir hata mesajı gösterip, yeni kanal listemin içine girmedi. Ne yaptıysam bu hata mesajını ortadan kaldırıp yeni kanal listemin içerisine giremedim. Sizce bu hata mesajı nedir ve nasıl aşılıp yeni kanal listemin içerisine girebilirim? Bu arada birden fazla yeni kanal listesi aldım, fakat bir türlü olmadı. Sayın Baldemir Bey, lütfen yardımlarınızı bekliyorum, çünkü; televizyondan kanalları düzenlemek bir ölüm!
Şimdiden yardımlarınız, emeğiniz ve ilginiz için Size teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.
Sevginin en güzel hali Sizinle hep daim olsun.
Erdem TERZİ
Konu Erdem TERZİ tarafından (15-10-2012 Saat 05:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla Hatasını Giderme!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri