Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 60/101 İlkİlk ... 103550515253545556575859606162636465666768697085 ... SonSon
1001 sonuçtan 591 ile 600 arası

Konu: Samsung D-Serisi LED TV Uydu Kanal Listesi (2)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler. Çok işime yaradı. özellikle trt hd istiyordum iyi oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Samsung D serisi

Uydu kanal listesi icin tesekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bir türlü göstermiyor programmlari usb ilen yükledim
    ama göstermiyor.biryerde bir hata var ama cözemedim
    receiver ilen hepsini gösteriyor
    Samsung UE46D65000
    yardimlariniza simdiden tesekkürler.

5. 15-10-2012, 01:48

Sebep
    Yapılan Emeğe Biraz Saygınız Olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar,

Sayın Baldemir Bey, umarım ki iyisinizdir?

Samsung televizyonuma Türksat, Hotbirt, Sirius ve Astra 19 olmak üzere 4 adet uydu tanımlı durumda. Geçtiğimiz hafta kanal düzenlemesi yapmak için televizyondan flash belleğe aldığım kanal listemi, vermiş olduğunuz kanal düzenleme editöründe açtım ve kısmen düzenlemeler yapıp televizyona geri yükledim. Eksik kanallar olduğunu düşündüğümden dolayı bugün televizyonum da yeni kanal taraması yaptım. Yeni bulunan kanallar, kanal listemin sonuna gitti. Ardından her zaman ki gibi yeni kanal listemi televizyondan flash belleğe aldım. Buraya kadar herşey normal. Flash bellekteki yeni kanal listemi vermiş olduğunuz kanal editörüne tanıtıp kanallarımı yeniden düzenlemeyi istediğimde, vermiş olduğunuz kanal editörü "Invalid File Contents (5)" diye bir hata mesajı gösterip, yeni kanal listemin içine girmedi. Ne yaptıysam bu hata mesajını ortadan kaldırıp yeni kanal listemin içerisine giremedim. Sizce bu hata mesajı nedir ve nasıl aşılıp yeni kanal listemin içerisine girebilirim? Bu arada birden fazla yeni kanal listesi aldım, fakat bir türlü olmadı. Sayın Baldemir Bey, lütfen yardımlarınızı bekliyorum, çünkü; televizyondan kanalları düzenlemek bir ölüm!

Şimdiden yardımlarınız, emeğiniz ve ilginiz için Size teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel hali Sizinle hep daim olsun.

Erdem TERZİ
    Konu Erdem TERZİ tarafından (15-10-2012 Saat 05:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla Hatasını Giderme!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eywallah süper

eyvallahh süper

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Erdem TERZİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar,

Samsung televizyonuma Türksat, Hotbirt, Sirius ve Astra 19 olmak üzere 4 adet uydu tanımlı durumda. Geçtiğimiz hafta kanal düzenlemesi yapmak için televizyondan flash belleğe aldığım kanal listemi, vermiş olduğunuz kanal düzenleme editöründe açtım ve kısmen düzenlemeler yapıp televizyona geri yükledim. Eksik kanallar olduğunu düşündüğümden dolayı bugün televizyonum da yeni kanal taraması yaptım. Yeni bulunan kanallar, kanal listemin sonuna gitti. Ardından her zaman ki gibi yeni kanal listemi televizyondan flash belleğe aldım. Buraya kadar herşey normal. Flash bellekteki yeni kanal listemi vermiş olduğunuz kanal editörüne tanıtıp kanallarımı yeniden düzenlemeyi istediğimde, vermiş olduğunuz kanal editörü "Invalid File Contents (5)" diye bir hata mesajı gösterip, yeni kanal listemin içine girmedi. Ne yaptıysam bu hata mesajını ortadan kaldırıp yeni kanal listemin içerisine giremedim. Sizce bu hata mesajı nedir ve nasıl aşılıp yeni kanal listemin içerisine girebilirim? Bu arada birden fazla yeni kanal listesi aldım, fakat bir türlü olmadı. Sayın Baldemir Bey, lütfen yardımlarınızı bekliyorum, çünkü; televizyondan kanalları düzenlemek bir ölüm!

Şimdiden yardımlarınız, emeğiniz ve ilginiz için Size teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Erdem TERZİ

Merhaba

Kanal düzenleme editöründe sorunlar oluşabiliyor ve samsug firması malesef kısıtlı destek sunuyor başka bir kanal düzenleme editörü veriyorum
    inşallah halledersiniz,kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba

Kanal düzenleme editöründe sorunlar oluşabiliyor ve samsug firması malesef kısıtlı destek sunuyor başka bir kanal düzenleme editörü veriyorum
    inşallah halledersiniz,kolay gelsin

Merhabalar,

Sonunda bir şekilde Sizden bir ses duyabilmiş olmak mutluluk verici! İlginiz, emeğiniz ve nezaketiniz için Size çok ama çok teşekkür ederim. En yakın zamanda vermiş olduğunuz yeni kanal editörünü deneyeceğim. Umarım ve dileyim odur ki bu yeni kanal editörün de böylesi sorunlar oluşmaz.

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Erdem TERZİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Show Tv'nin sesini her defasında ayarlamamız mı gerekiyor acaba?

Sayfa 60/101 İlkİlk ... 103550515253545556575859606162636465666768697085 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri