REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Star Tv Şampİyonlar Lİgİnde Şİfrelİ Olacak..!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArkadaŞlar Star Tv Yİ Aradim.kesİnlİkle TÜrkİyeden Yayin Yapan Kanalin Şİfre Sİstemİ Altina GİrmeyeceĞİnİ Uydu Ve Kablo Tv İle Yayinin Sorunsuz İzleneceĞİnİ Ve Sadece Eurostar Tv Nİn Yayininin KesİleceĞİnİ MaÇ Esnasinda Bana SÖyledİler.

Kaynak : Star Tv MÜŞterİ Hİzmetlerİ
    bu güzel bir haber sevindirici..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı odemisligurkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ıyıde sevgılı serkan soz konusu ntv ve tv 8 olunca yerlı platform deyıp olayı kapatıyorsunuz.ama o sıfrelerı sankı bu kanallar kendılerı vermıyormu.sızı sozunuzun arkasında durmanızı tavsıye edıyorum.artı tv 8 ve ntv paralı bır platform degılkı sadece yayıncı kurulusların zorlaması ıle sıfre koyuyorlar o kadar.
    Geçen 3 gune kadar NTV BİSS KEYLER forumda verildi.Karıştıkmı.AMA Bazı uyanıklar bundan yararlanmak isteyebilir. Arkadaşlar kimlermi SUPERSATFORUMU çekemeyen vatandaşlar çok oldugu için.Bunu Koz olarak kullanabilirler.KANAL 1 şifresini hiç bir forumda verilemezken Herkes izlesin diye supersatforumda keyler verildi .Bunda KANAL 1 kanalının yerli bir paket olmadıgı için verildi.Tabiki digiturk gibi paket yayın yapan kanallar asla verilemez.Şİfreli olursa burada keyler verilecektir.STAR TV nin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buradakı yazı bana aıt degıl ama.amacım sızınle veya bır baskasıyla tartısmak degıl.sadece cıfte standart olmaması.yukarıdada belırttıgım gıbı bu sıfrelerı yayıncı kurulusların kendılerı verıyorlar yanı yerlı platform olarak yayın yapmıyorlar.mecburıyet karsısında sıfre gırıyorlar.ve burasıda bır paylasım yerı olduguna gore yasakları koyarken bıraz dıkkat etmek gerektıgı kanısındayım.tabı bu benım dusuncem.supersatforum u da devamlı takıp eden bır kısı olarak bunları yazıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Star tv Şifre girmedigine göre konu kapanmıştır.Ayrıca BİSS Kanalları ile ilgili mesajların Çogunu görmezlikten gelmeyiz Bunuda bilmenizi isterim

Herkese Kolay Gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri