Linx 1090 hakkında da bilgi ve paylaşım bekliyoruz.
Linx 1090 hakkında da bilgi ve paylaşım bekliyoruz.
linx 1090 ürünü rowel 16000hd-trımax 12000hd-next19500cıs ile tamamen aynı cihazlardır sadece yazılımları farklıdır.
Dost,2012 de bu cihazdan alma konusunda kesin kararlıydım.Ama forumların birinde Next 19500 CI+CA Plus a benzediği için almaktan vazgeçtim.İyi ki de vazgeçmişim,zira bu cihazlar piyasaya verileli bir yılı geçti,bırakın yazılımsal sorunları çözmeyi,kumandayı bile sorun olmaktan çıkaramadılar.Ama yine de alan dostlar hayrını görsün,derim!..![]()
Konu rselturk tarafından (27-06-2012 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: sözcük düzeltme
dostum piyasada bulunan linux tabanlı cihazların hemen hepsinde ufakta olsa yazılımsal bir sorunu vardır eğer yazılımı yazan arkadaş işinde iyiyse kısa zamanda sorunlar ortadan kalkıyor.
linx 1090 ve next 19500 yazılımları bilmem ama rowell 16000 ve trımax 12000hd yazılımları fabrika çıkartıyordu.artık çıkarmıyor.şimdi headend ustamız yazılımları çıkartıyor vede çok başarılı yakında ip tv ve daha ayrıntılı yazılmlar verecek şu an cihaz son yazılımla birlikte sorunsuz çalışıyor.
ben subat ayından beri kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.gayet güzel çalışıyor
interneti de güzel çalışıyor.yalnız uydu taramalarında biraz geç tarıyor
İyi olan,güzel olan her şeye hayranım.Bir de bu cihazın yazılımları bizden biri olan sayın headend usta tarafından geliştiriliyor ve son kullanıcılara ulaştırılıyorsa,bu memnuniyeti tanımlamaya teşekkür bile yetmez!Dost'un ellerine aklına sağlık demekle yetineceğim.Böyle bir çabayı sürdürmesi bile yeter.Yabancılardan yazılım beklemek,doğrusu bende "aşağılık komleksi " oluşturdu.Sağol,var ol!![]()
linx 1090 iptv yazılımı çıktımı ilgili paylaşım bekliyorum
Konu alem0035 tarafından (27-11-2012 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazmama
linx 1090 you tube açamıyorum.yardım için teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri