merhaba
kurum tarafından msn ler engellendi nasıl açabiliriz
teşekürler
merhaba
kurum tarafından msn ler engellendi nasıl açabiliriz
teşekürler
kardeş sağolasın teşekkür de bende bir problem daha var msnden fotograf alıp veremiyorum bana fotograf gönderiyorlar ekleye bastığım anda msn kapanıyor yardımlarınız için şimdiden çook teşekkür ederiim![]()
bilgileriniz için çok teşekkür ederim...şuan dosyayı silmeyi düşünmüyorum ama ileride silmeye çalışsam etc dosyasından hangi dosyayı silmem gerekir...iyi akşamlar..selamlar
herşey için minnetdarız binlerce tşk kolay gelsin izmirden sevgiler
:49: :49: :45: Zararı yok...onunla yapılan direk msn host bölümüne ip nolarıyla bağlantı yapmaktı...şu an çoğu yerde normale dönmüş...ama dosyanın sisteminizde durmasının sakıncası yok...ileride yine bağlantı sorunları çıkabilir o zaman yine lazım olur...durumu şöyle kabaca açıklıyayım...örneğin bazı siteler yasal olarak kapatılmışlardı telekom girişi kapatmıştı...şayet sitenin host ip lerini biliyorsanız aynı işlemin benzerini yapıp o siteden yararlanabiliniyor...ip nolarını bir kereye mahsus sistemin içine ilave etmek yeterliydi...neyse fazla uzatmıyayım...kolay gelsin...sevgilerimle...Yinede eline Sağlık Böyle Konular Olunca Bizi Bilgilendir. İyi Çalışmalar:49: :49: :49: :49: :45: :45: :45: :45: :45: :28:
Konu isanet tarafından (12-09-2006 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti
sonsuz saygılar bizden olsun kardeş
yaa ben buna yükle diorum hemen bitio msnimde açılmıo...windows live kullanıorum bilen varsa söyliyebilirmi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri