REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
138 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: MSN niz Acmıyorsa Bu dosyayı yükleyin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart engellenen msn leri nasıl açarız

merhaba
    kurum tarafından msn ler engellendi nasıl açabiliriz
    teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılıchan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba
    kurum tarafından msn ler engellendi nasıl açabiliriz
    teşekürler
    kurum tarafından derken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurum tarafından derken
    Yani çalışılan firmada ki admin tarafından yasaklanmış
    Var mıdır acaba çözümü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sağolasın teşekkür de bende bir problem daha var msnden fotograf alıp veremiyorum bana fotograf gönderiyorlar ekleye bastığım anda msn kapanıyor yardımlarınız için şimdiden çook teşekkür ederiim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgileriniz için çok teşekkür ederim...şuan dosyayı silmeyi düşünmüyorum ama ileride silmeye çalışsam etc dosyasından hangi dosyayı silmem gerekir...iyi akşamlar..selamlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgileriniz için çok teşekkür ederim...şuan dosyayı silmeyi düşünmüyorum ama ileride silmeye çalışsam etc dosyasından hangi dosyayı silmem gerekir...iyi akşamlar..selamlar
    Bu yüklenen dosya C:\WINDOWS\system32\drivers\etc de bulunan hosts isimli dosyadır...sisteminizde bulunmasının zararı yok...illa silmek istersenin tercih sizin bir şey diyemem...:00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey için minnetdarız binlerce tşk kolay gelsin izmirden sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolasın Yeni Konular Olursa E mail Şu [email protected]

:49: :49: :45: Zararı yok...onunla yapılan direk msn host bölümüne ip nolarıyla bağlantı yapmaktı...şu an çoğu yerde normale dönmüş...ama dosyanın sisteminizde durmasının sakıncası yok...ileride yine bağlantı sorunları çıkabilir o zaman yine lazım olur...durumu şöyle kabaca açıklıyayım...örneğin bazı siteler yasal olarak kapatılmışlardı telekom girişi kapatmıştı...şayet sitenin host ip lerini biliyorsanız aynı işlemin benzerini yapıp o siteden yararlanabiliniyor...ip nolarını bir kereye mahsus sistemin içine ilave etmek yeterliydi...neyse fazla uzatmıyayım...kolay gelsin...sevgilerimle...Yinede eline Sağlık Böyle Konular Olunca Bizi Bilgilendir. İyi Çalışmalar:49: :49: :49: :49: :45: :45: :45: :45: :45: :28:
    Konu isanet tarafından (12-09-2006 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonsuz saygılar bizden olsun kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa ben buna yükle diorum hemen bitio msnimde açılmıo...windows live kullanıorum bilen varsa söyliyebilirmi

Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri