aşağıdaki dosyayı yükleyin msn acılıyor
TARANTİNO ve kill or kill teşekkürler
aşağıdaki dosyayı yükleyin msn acılıyor
TARANTİNO ve kill or kill teşekkürler
Konu tike® tarafından (16-03-2007 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
Yukarıdaki dosyayı yükleyince msn açıldı.Emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler.
sagol tiker
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız:
bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.
hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Maalesef yoğunluktan dolayı daha detaylı açıklama yapmaya fırsatımız olmadı. En kısa zamanda ilgili forum konusuna geniş bir açıklama ekleyeceğiz. Messenger hizmetinde dünya genelinde bir sorun yaşanmaktadır. ~ NeutralizeR
programı paylasan arkadaşa teşekkürler sorunsuz calısıyorr
arkadaşlar ben bu siteye üyeyim ama teknik olarak hem yaşım hem bilgi olarak tamamen yabancıyım.şimdi yazıcaklarım dün 10-9-06 akşamı başıma geldi bunun ne olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur.MSN de bana gelen mesajları okurken bir arkadaşım benimle konuşmak icin mesincirde actı (kendisi polistir) baktım mesincirde almanca (bu resim seninmi )diye bir şey yazıyordu.daha evvel almanyada bulunduğumu arkadaşım bildiği icin her halde bir şaka proğramı gönderdi sandım ve tıkladım calıştırı tıkladım aman yarabbi benim MSN de ne kadar kayıtlı adresler varsa hepsi bir bir acılıp kapandı sonra anti vürüs proğramı alarm verdi karantinaya al dedi ama bu benim bütün arkadaşlara yayıldı bu nedir ve bu gün öğleden sonra alanyada MSN ler calışmadı duyduğuma göre avrupadada böyle şeyler olmuş bilen duyan varsa bunu burada acıklaya bilirmi.şimdiden teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla Size trojenli dosya göndermişler sizde ona tıklayarak gönderilen proğramı çalıştırmışsınız ve sizin yolunuzlada listenizde bulunan diğer kişilerede bulaşmış...benimde bazı arkadaşlarımın başına gelmişti...banada o tür ardaşlarımın göndermediği kendiliğinden gelen linkler geliyordu tıklamama rağmen karspersky hemen uyarı verip proğramın çalışmasına izin vermiyordu...siz benim kadar şanslı değilmişsiniz...kolay gelsin sevgilerimle...
valla süpersin bravo..teşekkürler..
Elinize kolunuza sağlık teşekkürler
teşşekürler ok
sagolasınız üstadlarrrr
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri