Konuya Etiketlenenler

Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Eutelsat 36A/36B uydusu hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Eutelsat 36A/36B uydusu hakkýnda

Eutelsat 36/A uydusunu ayarlamak için gerekli olan CÝRCULAR LNB almayý düþünüyorum.benim için önemli olan HD yayýnlarý alabilmek arkadaþlar.

Özellikle 12207 R 27500 Frekansýný ayarlayabimek.bu frekanstan yayýn alan arkadaþlar varsa bulunduðu konumla beraber yazarsa sevinirim..bu frekansý alamýcaksam LNB almayý düþünmüyorum zira..

Konu cayna tarafýndan (11-10-2015 Saat 12:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Trakya edirneden rus uydusunu alamýyoruz malesef cayna keþke açsa 8.çanaðý da oraya kurardým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý FORTUNE™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Trakya edirneden rus uydusunu alamýyoruz malesef cayna keþke açsa 8.çanaðý da oraya kurardým...
    ok teþekkür.ben gene de kafaya taktým circular lnb þipariþi verdim uygun bir havada 120 lik ofsetle denicem bakalým..

bu resme göre 120 likle almam lazým..

Konu cayna tarafýndan (11-10-2015 Saat 13:48 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cayna Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eutelsat 36/A uydusunu ayarlamak için gerekli olan CÝRCULAR LNB almayý düþünüyorum.benim için önemli olan HD yayýnlarý alabilmek arkadaþlar.

Özellikle 12207 R 27500 Frekansýný ayarlayabimek.bu frekanstan yayýn alan arkadaþlar varsa bulunduðu konumla beraber yazarsa sevinirim..bu frekansý alamýcaksam LNB almayý düþünmüyorum zira..

Selam ben bölge olarak batýda kalýyorum 36B rus uydusunu 150 lik çanak anten ile tüm tpleri almaktayým ama bu güne kadar 36A uydusundan ne yaptýmsa sinyal alamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Selam ben bölge olarak batýda kalýyorum 36B rus uydusunu 150 lik çanak anten ile tüm tpleri almaktayým ama bu güne kadar 36A uydusundan ne yaptýmsa sinyal alamadým.
    teþekkür hocam.forumda bu konuya baktým evet 36A da sýkýntý var..
    beaverss çýkan frekanslarý yazmýþ,bu frekans var fakat sinyal kalitesi yazmayýnca bu konuyu açtým.
    LNB gelince denicem artýk..ATLANTA shop tan þipariþ ettim..
    Konu cayna tarafýndan (13-10-2015 Saat 12:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

EUTELSAT 36A/36B uydusunu sakaryadan 120cm ofset çanak anten ile full yakaladým arkadaþlar..
    36/A uydu sinyalleri daha kuvvetli %86
    36/B uydu sinyalleri daha düþük %64 civarýnda

circular lnb ve 120 cm ofset çanak ve süpersatforum server ile uydu seyredilir arkadaþlar..

Konu cayna tarafýndan (15-10-2015 Saat 13:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun 36 derece zengin içeriðe sahip bir uydudur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta güzel olmuþ.
    bu lnb nin atlantada ayarýný nasýl yaptýnýz.malum circuler lnb seçeneði y ok.

ilaveten kaç kanal alabildiniz
    Konu sancaktar78 tarafýndan (14-10-2015 Saat 22:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sancaktar78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta güzel olmuþ.
    bu lnb nin atlantada ayarýný nasýl yaptýnýz.malum circuler lnb seçeneði y ok.

ilaveten kaç kanal alabildiniz
    teþekkürler hocam..

lnb nin atlanta cihazýndaki ayarý 9750/10750 olarak ayarlanmasý gerekiyor.bunu üniversal LNB olarak yapýlýrsa kanallarýn çoðunu bulmuyor.yaklaþýk 230 kanal buluyor üniversal lnb de..fakat lnb ayarýný 9750/10750 yapýnca tüm kanallarý buldu.
    þu anda iki frekansta sorun yaþýyorum hassas bir ayar yaparsam olur sanýrým.
    birde gece sinyalllerde düþme oluyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýrlý olsun 36 derece zengin içeriðe sahip bir uydudur

teþekkürler hocam.farklý kanallar var gerçekten.tam bakamadým iþlerim vardý ayarladým kýsa bir süre baktým müsait olunca hem hassas bir ayar yapýcam kanallarada bakarým artýk..

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri