Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nostalji... (önemli bişey değil.boş vakti olan okusun)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nostalji... (önemli bişey değil.boş vakti olan okusun)

bugün işyerinde fırsat bulup eski konulara ve tartışmaları bir gözden geçirdim...
    ne günlermiş ve ne konularmış... genelde tartıştığımız konular hep kapanırdı...sinir küpüne dönerdim.
    uzun zaman önce bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekildi. "haber alan varmı" diye bir kaç kez mesaj attık ama cevap gelmedi. allah yaşıyorsa uzun ve sağlıklı ömürler versin. değilse bol bol rahmet...

sonra bir emmi vardı. her konuda tartıştığımız... asla fikirlerini kabul etmezdim, habire tartışır ve sonunda konu kapanırdı... bu durumda onunda benim gibi sinir küpüne döndüğünü tahmin edebiliyorum. uzun zamandır onunda mesajını göremiyorum. allah onada uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

birde ibalaban isimli bir öğretmen... emmi ile fikir kankalığı içinde idi. eee haliyle benimle kanlı bıçaklı... bir seferinde tartışma uzamış ve "artık bu foruma birdaha girmeyeceğim" diye yazmıştı... bunu görünce üzülmüştüm. itiraf ediyorum. sonra bir kere daha forumda gördüm ve bir daha görmedim... ibalaban hoca, allah sana sağlık ve mutluluk dolu yıllar versin. art niyet yok...hüsnüniyetle diledim. (sen bana söyleseydin bu lafı altında bişeyler arardım)
    sonra sarıkanaryayı hatırlıyorum adapazarından...maalesef talihsiz bir olaydan dolayı banlandı...sebebini bilmiyorum.

cabbari ilk tanıştıklarımdan birisi. iyi bir arkadaş,dost...allah eksikliğini göstermesin.

oldsman ile gacvokem bilgisayar konusunda uzman iki abimiz. zamanında ikisininde çok yardımını gördüm... şu zamanlarda pek mesajlarına rastlamıyorum.

haa birde basri vardı (mutaf) uzun saçlı basri. hala rast gelirim kardeşime...

bir ara menemen konusuna dalmıştık. hali ile iki görüş birbiri ile yarışır dururdu...her menemen tarihi geldiğinde bu konu otomatik açılırdı. aynı mesajlar yazılır karşılık verilir.

sonra laiklik ile ilgili tartışmalar olurdu...

bir ara cüppeli ahmedin kadınlarla ilgili videosu yayınlandı onunla ilgili tartıştık...aradan kaç yıl geçti yahu. yakın zamanmış gibi geliyor.

ve bir kaç yıl evvel "maniler" diye bir konu açmıştı cabbari. zevkli bi oyun/eğlence idi. oda unutuldu...

foruma katılalı bayaa olmuş. kimler geldi geçti. insan eskileri okuyunca "vay be diyor.
    serkan bizi buraya bağladın ama hiç bir aktivite yok bilader? ne bileyim bir organizasyon yapıp mangal vs bişeyler ayarlasan da tanışsak diyorum. (ee bu iş masraflı olacağından katılım ücreti olmalı..kimse üzülmesin sonra)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@OSMAN hocam konunu sonuna kadar okudum... Hem kendimle olan kısımı yanıtlayım hemde bende biraz nostalji yapayım

Aslında bu site kurma amacım hep bir hayal girişimiydi diyebilirim küçüklükten gelen uydu hobiciligini bir yardım platforumuna dönüşmek seninde dedigi gibi zamanında bu forumda olan ama şimdi hiç girmeyen ve benim artık konusamadım kişileri aşırı yogunlukta

İlk siteyi actıgım zamanlar bayan co admin vardı bu sitede nakkus yani nimet abla eşiyle falan forumdaydı veysel abi falan bir gun ne olduysa bir konuda ayrı düştük ufak bir tartışma sonucu 5 yıldır kendileri ile görüşemiyorum.

Ondan sonra forumun demir baş elemanları vardı nikleri bunlardır okinava-renegade-emmi-ayran-hakan gül-

mehmet kaynaklı (siirtlidir kendisi bir zamanlar cok görüşüyorduk şimdi göruşmuyoruz kendisi ile 7 sene önce maviforum.com sitesinde tanışmıştık o zamanlar emulı cihazlar vardı zorla birşeyler görenmeye calısıyordu )-

umsado ( yemek tarifileri bölümünde 1 gunde 500 e yakın tarif verdigini bilirim ayaklarında sorun vardı ondanda 5-6 yıldır haber alamıyorum

®adakoglu bilgisayar kurdu bir arkadaşımızda onlada bazı konularda ters duruma düştük ve onlada 2-3 yıldır haber alamıyorum

COEMAR kendisi ile telefonda surkeli görüştügüm bir arkadaşımdı yaklaşık 1 senedir oda forumla baglarını kopardı görüşemiyorum
    Kemal Turan abimizle hiç tanışıklıgım olmadı ama 4 senedir siteye girmedigini biliyorum

davutkorucu bu arkadaşımızda bartınlı bir arkadaşımız fazla diyalogumuz olmadı ama kendisini bu sitede bende göremiyorum

vb ... böyle devam ediyor.ismini sayamadıgım nice arkadaşlar malesfki siteden uzaklaştılar yada özel hayatları foruma destek vermeyi unutuyorlar bu gibi durumlarda daha cok aktif arkadaşları siteye katılımı saglıyorumuz futbol takımı gibi

Asıl soru ise mangal şöleni ben kendim adına diyim benim için uyar hangi ilde buluşuyoruz hangi ile gidiyoruz söyleyin geleyim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ha unutmadan ben sitede bu zamana kadar agresif bir yapı sergileyen uyelerle tartışmayı hedef secmeyen bir yapım vardır kolay kolayda siteden kimseyi banlamak ve baglarının koparmasını istemem
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hay allah...yahu ben yazarken herkesi istanbulda diye düşünmüştüm. evet farklı şehirler için birşeyler düşünmeli. hakkaniyetli bişeyler. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın OSMAN adlı kullanıcı ben bu forumda yeni olsamdaki doğru yerde olduğum kanaati bende; sizin bu güzel edebiyat,vefa, geçmişini arayan, hatır gönül kokan yazınızı okuduktan sonra bir kez daha hasıl oldu.Ben İstanbulda ikamet etmekteyim.Mangala benide davet ederseniz gelirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugün işyerinde fırsat bulup eski konulara ve tartışmaları bir gözden geçirdim...
    ne günlermiş ve ne konularmış... genelde tartıştığımız konular hep kapanırdı...sinir küpüne dönerdim.
    uzun zaman önce bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekildi. "haber alan varmı" diye bir kaç kez mesaj attık ama cevap gelmedi. allah yaşıyorsa uzun ve sağlıklı ömürler versin. değilse bol bol rahmet...

sonra bir emmi vardı. her konuda tartıştığımız... asla fikirlerini kabul etmezdim, habire tartışır ve sonunda konu kapanırdı... bu durumda onunda benim gibi sinir küpüne döndüğünü tahmin edebiliyorum. uzun zamandır onunda mesajını göremiyorum. allah onada uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

birde ibalaban isimli bir öğretmen... emmi ile fikir kankalığı içinde idi. eee haliyle benimle kanlı bıçaklı... bir seferinde tartışma uzamış ve "artık bu foruma birdaha girmeyeceğim" diye yazmıştı... bunu görünce üzülmüştüm. itiraf ediyorum. sonra bir kere daha forumda gördüm ve bir daha görmedim... ibalaban hoca, allah sana sağlık ve mutluluk dolu yıllar versin. art niyet yok...hüsnüniyetle diledim. (sen bana söyleseydin bu lafı altında bişeyler arardım)
    sonra sarıkanaryayı hatırlıyorum adapazarından...maalesef talihsiz bir olaydan dolayı banlandı...sebebini bilmiyorum.

cabbari ilk tanıştıklarımdan birisi. iyi bir arkadaş,dost...allah eksikliğini göstermesin.

oldsman ile gacvokem bilgisayar konusunda uzman iki abimiz. zamanında ikisininde çok yardımını gördüm... şu zamanlarda pek mesajlarına rastlamıyorum.

haa birde basri vardı (mutaf) uzun saçlı basri. hala rast gelirim kardeşime...

bir ara menemen konusuna dalmıştık. hali ile iki görüş birbiri ile yarışır dururdu...her menemen tarihi geldiğinde bu konu otomatik açılırdı. aynı mesajlar yazılır karşılık verilir.

sonra laiklik ile ilgili tartışmalar olurdu...

bir ara cüppeli ahmedin kadınlarla ilgili videosu yayınlandı onunla ilgili tartıştık...aradan kaç yıl geçti yahu. yakın zamanmış gibi geliyor.

ve bir kaç yıl evvel "maniler" diye bir konu açmıştı cabbari. zevkli bi oyun/eğlence idi. oda unutuldu...

foruma katılalı bayaa olmuş. kimler geldi geçti. insan eskileri okuyunca "vay be diyor.
    serkan bizi buraya bağladın ama hiç bir aktivite yok bilader? ne bileyim bir organizasyon yapıp mangal vs bişeyler ayarlasan da tanışsak diyorum. (ee bu iş masraflı olacağından katılım ücreti olmalı..kimse üzülmesin sonra)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 temmuzda kırkpınar güreşleri başlıyor...mangal için iyi bir fırsat olabilir...evsahibi olarak elimde maşa ile ızgarayı yönetebilirim..sarayiçi diyenler elini kaldırsın...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskiler açıldıysa birazda ben eskilere döneyim hemde bir kaç soruya açıklık getireyim..

İlk önce Osman ustanın sorularını cevaplıyayım.

Sarıkanaryayı ben gönderdim halen sinirlerim eliyor hatırladıkça. Sebebi uyarıları dikkate almaması ve ruh aleminin buraya uygun olmaması.

Emmi de ben olduğum için girmez sebebi de kendi doğrularını karşındakine uygulatmak istemesi ve ben buna izin vermedim.

Biraz Erol TAŞ gibi kötü karakter rolü çizdim ama kurallara ve prensiplere çok bağlıyımdır. kolay kolay affetmem..

Gelelim ben nasıl geldim buraya. Aslında yabancı değilim ancak forum ben askerde iken açıldı sonra geldiğim zaman başka forumda ve burda konular verip yardımcı oluyordum.

Bir gün bir özel mesaj atan renegade seni goldmaster bölümünde moderatör yapmak istiyorum. Dedik kabul moderatör-süper moderatör derken admin olduk.

Yazılım editlediğim günleri unutmuyorum hergun 2 saat uğraşıp multivizyon yazılımları veriyordum goldmaster 4000-9000 serisi ne günlerdi. Evde bir dünta cihaz üst üste onu test bunu test et..

Acı günlerde oldu kimimizin evi yanıdı kimizin babası annesi öldü hastalık oldu düğün oldu ama seneler seneleri kovaladı bu zaman geldik.

Bir ara bende yoktum bursada iş güç derken 1 sene ayrı kalmıştım..

Bakalım kaç yıl daha devam ederiz. Nasip

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan herşeyi açıklamışsın ama mangal ile ilgili bişey yazmamışın? ne diyorsun?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman Hocam ben herşeye uyarım ama bu sıcaklarda bu mangalı deniz kenarında yapsak daha güzel olur. Ben şu an hafta sonları hep denizdeyim denizden vazgeçemiyorum. Birde işte nerde yapıcaz ne zaman olacak. Zira vakit dar ramazan kapıda.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri