Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Benzine 3 kuruş indirim geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Benzine 3 kuruş indirim geldi

Benzin fiyatları 3 kuruş ucuzladı. Yarından itibaren geçerli olmak üzere İstanbul'da 1 litre benzinin fiyatı 4 lira 18 kuruşa geriledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu indirimler kuruş kuruş geliyor tek haneli zam oluncada çift haneli kuruşlar geliyor yapın işte benzine 50-1 tl arası indirim herkes benzin alsın ben otogaza geçtim rekabet nedeniyle su an 2.25 gayette memnunum birde sagdan soldan banka puanları geliyor baya ucuza geliyor otogaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben mzotlu araç kullanıyorum mazotta benzinden geri kalır bir farkı yok mazotta benzinde çok pahalı aynen serkan kardeşimin dediği gibi zam olunca çift rakam. indirim olursa kuruş yanii tek rakam indirim söz konusu..........selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben mzotlu araç kullanıyorum mazotta benzinden geri kalır bir farkı yok mazotta benzinde çok pahalı aynen serkan kardeşimin dediği gibi zam olunca çift rakam. indirim olursa kuruş yanii tek rakam indirim söz konusu..........selametle
    Aslında otogaz bir nevi arabanın cekişini düşürüyor,araba benzinde gittigi gibi gitmiyor ama yapacak elden birşey gelmiyor otogaz % 50 ucuz otogazla 200 km gidiyor benzinle 100 iyiki otogaz var yoksa kimse arabaya falan binemez gerçi benim araba sıralı sistem önce benzinle calısıp sonra gaza geçiyor ama her halukarda lpg daha karlı benzinden alınan vergiler baya cok buna çözüm bulunmuyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu indirimler komik yahuu...3 kuruş indirim 40 lt depoda 1,20 tl eder....depoyu 200 tl ye doldururken 1,20 tl eksik vereceğiz... aman vermeyelim onuda canım...
    tuhaf bir benzetme olacak ama mağazalarda hiç görüyormusunuz 200 tl lik cekete 1 tl indirim yapıldığını? bari şu indirim yapacakları kuruşları biraz biriktirip 80-90 kuruş olduğunda indirseler biraz bişeye benzeyecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili serkan kardeşim çok haklısınız doğrudur. ben en son aldığım araçtan önce şahin lpg ve benzinli kayıtlı kullanıyordum motor çalışma gücü kesinlikle benzin ve mazotta harikadır lpg. düşer. ama önemli değil hız düşsün bütçe sağlam kalsın nasılsa ralli yapmıyoruz. kaldıki alınan teberrum vergileri dışında ya çıkardıkları belgelere ne demeli k1 k2 src sürücü belgesi. şehre giriş belgesi her yıl muayene. 6 aylık taşıt pulu 400 milyon bir yıl 800 milyon bu sadece benim kullandığım aracın sorunları, başka araçların bilmediğimiz bir sürü sorunları hariç ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum. ve bu gibi zihniyeti kınıyorum. sevgi saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri