REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: HTC Incredible S Android 4.0.4 Güncellemesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart HTC Incredible S Android 4.0.4 Güncellemesi

HTC'nin 4 inçlik akıllı telefonu Incredible S, ülkemizde de satışa sunulmuştu. HTC Incredible S için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi geldi. HTC'nin de bir sürprizi var.

03/07/2012 13:00

HTC'nin gelişmiş 8 megapiksel kamere va çift LED flaşıyla donattığı, 4 inçlik ekrana sahip Incredible S, ülkemizde de resmi olarak satışa çıkan bir model.
    1 GHz hızında çalışan tek çekirdekli işlemci ve 768 MB RAM ile gelen akıllı telefona HTC güncelleme vermeye başladı. HTC'nin 17 telefonu kapsayan ICS güncelleme takviminde geçtiğimiz günlerde Evo 3D modeli ICS güncellemesini almıştı. Şimdi sıra Incredible S'de.
    Incredible S sahiplerine HTC güzel bir sürprizi var. Diğer güncellemelerden farklı olarak HTC, Incredible S modeline Android 4.0.4 güncellemesi veriyor. HTC'nin Android 4.0.4 kullanan ilk modeli olan Incredible S, Sense 3.6 arayüzüne sahip.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün güncelleme verilmeye başlandı. Yazılım uyarısı gelmeyenler telefon internete bağlı iken Ayarlar-Telefon hakkında-yazılım güncellemesinden kontrol edebilirler. Telefonun guncellenmesi yaklaşık 20 dk buluyor.

Yüklemeden sonra Mobil ağda problem yaşabilirsiniz. 3G sorunu olabilir. Ben avea hattımda böyle bir sorunla karşılaştım fabrika ayarına aldım ama fayda etmedi. Daha sonra Turkcell hattımı takıp 3G yi aktif ettim ve düzeldi. Yani işin kısacası farklı bir hat ile olay çözüldü.

Güncellemeden sonra bana göre pek değişiklik yok.ben pek beğenmedim. menülerde ufaktefek değişiklikler var ama o kadar ilginç değil ve yazılım boyutu nedeni ile bazı kısıtlamalar yapılmış. Bu telefon için android sürümü olarak son guncellem olabilir. yada 4.0.4 teki hatalar için bir üst versiyonuda alabilir.

Ama HTC bana göre androıd telefonlar içinde 1 numara.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben htc 3D evo kullanıyorum.4.0.3 güncellemesini aldım.bakalım bizede 4.0.4 güncellemesi gelecekmi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri