Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Nefes almadan yaşayabilmek mümkün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Nefes almadan yaşayabilmek mümkün

Bilim insanları nefes almadan yarım saat kadar yaşayabilmenin sırrını çözdü. Boston Çocuk Hastanesi’nde görevli bir grup bilim adamı, insanlık için devrim niteliğindeki bir buluşa imza attılar.
    Bilim adamlarının dizayn ettikleri oksijen yüklü mikropartiküller kana enjekte edilerek nefes almadan yarım saat kadar yaşayabilmek mümkün kılınıyor.
    Beyin kanaması ve kalp krizi gibi durumlarda hastanın solunumunun durması sonucu yaşanan ölüm vakalarını en aza indirecek olan buluş, hastaya yarım saat daha yaşama şansı tanırken doktorlar içinde daha fazla müdahale şansı tanınmış oluyor.
    Geliştirilen sistemin önümüzdeki yıllarda insanlar üzerinde de uygulanmaya başlanması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun tebrik ederim. iyiki tıp var, ve sürekli ilerleme sağlanıyor, daha neler neler bulunup insan yaşamını uzun kılıp hücrelerin çok geç ölmesini sağlamak gibi. ve insanlar kök hücre sayesinde bedenlerinden bir sürü yeri ve organı komple tamir etme şansına sahip olacaklar. seni seviyorum tıp. iiiki varsın. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun tebrik ederim. iyiki tıp var, ve sürekli ilerleme sağlanıyor, daha neler neler bulunup insan yaşamını uzun kılıp hücrelerin çok geç ölmesini sağlamak gibi. ve insanlar kök hücre sayesinde bedenlerinden bir sürü yeri ve organı komple tamir etme şansına sahip olacaklar. seni seviyorum tıp. iiiki varsın. saygılarımla aliharbiye.
    bende seni seviyorum ali abi... tıp için yapılacak en güzel iltifat.süper yorum..
    selametle kal...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyendiğine sevindim saol. osmann kardeşim. Bende iii olan her insanı seviyorum. senin gibi yani. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ++++

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri