bende sony 32bx400 bravia serisi var çok ama çok memnunummgörüntü süper her şeyi destekliyor
3d hariç
şimdi nasipse biraz fiyatı düşünce gene sony 106 alacagım bu sefer led ve 3d de istiyorum ama fiyatı düşmeli çok pahalı
bende sony 32bx400 bravia serisi var çok ama çok memnunummgörüntü süper her şeyi destekliyor
3d hariç
şimdi nasipse biraz fiyatı düşünce gene sony 106 alacagım bu sefer led ve 3d de istiyorum ama fiyatı düşmeli çok pahalı
Valla arkadaşlar Samsung lcd aldım.Atlanta Hd Boxla hd kanalların seyrine doyum olmuyor.İlerde yine Samsung 3 D almak istiyorum.Arçelik beyaz eşya konusunda da kendini çok bozdu.Elektronik işi biraz da şans işidir.Bazen en iyi dediğin ürün bozulur bazen ise en dandik marka dediğin ürün yıllarca hizmet verebiliyor.
Kalitesinden fire vermeyen beyaz eşya markası BEKO dur bunun sebebide Dünya çapında ihracat yaptığı için.
LCD ve PLAZMA TV de şu an SAMSUNG açık ara önde arkasından PANASONIC ve LG geliyor. SONY ve PHILIPS ise malesef pek piyasada tutunamıyorlar. Özellikle SONY eski TV ününü kaybetmemek için son 10 yıldır TV tarafında zarar etsede piyasada halen üretim yapıyor.
Yalnız 3D ve LED olayınında pek peşine düşmeyin 2013 te TV dünyası yeni bir sihirbazla tanışacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence en iyisi philips
üstadım bu bahsettiğin olay Ultra HD yada Laser TV değil dimi?? biraz detay verirsen memnun oluruz...bir diğer olayda mesela git SONY bayii ne kesinlikle kendi panellerinin Bravia Engine yazılım sistemine sahip olduğunu yazılım olayına sahip olmayan panellerin sıkıntı yarattığından vs.bahsediyorlar..tabii ki bizler gibi son kullanıcı kişilerinde biraz aklı karışıyor..bunlarla ilgili biraz da teknik açıklamalı bir topic açabilirseniz memnun olurum...
Konu bulletfromhell tarafından (02-07-2012 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
Bizdeki elektronik eşya üretiminde henüz emekleme evresindeyiz:Ne arçelik ve Beko, ne de Vestel Tv paneli üretmiyor.Yurt dışında fason üretim yaptırıyorlar.Üretim kaynaklı bir rekabet olmadığı için sadece ucuz mal rekebeti ön planda.Rekabet sadece fiat bazlı olunca.kalitede elbette düşüyor.Elektronik parça üreten iki fabrkamız vardı,(TESTAŞ) yiyen sayısı,çalışan sayısının dört katı olduğu için kapatıldı.Parça üretminde tamamen dışa bağımlı hale geldik.AR_GE ise zaten hak getire!Eee yazılımda dışa bağımlı,parça üretiminde dışa bağımlı,panel üretiminde dışa bağımlı!Allah aşkına bunun neresi yerli?Pardon montajı yerli,hak yemiyelim.Ama montaj hattı bari yerli olsaydı,o da yabancı![]()
Ben philips led tv kullanıyorum mükemmel görüntü kalitesi var ne samsung nede lg'de bu görüntüyü bulamadım belkide pixel plus özelliğindendir farkı (bence) philips bu işte çok iyi...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
arçelik, LG ürünlerine arçelik etiketi yapıştırıp satıyor kendi imalatı değil...!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri