REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yazılım için yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım için yardım lütfen

dostlarım; 2.40 anten, next ye 8000XCAM alıcı, Next ye6000 pozisyon bulucu, bilgisayar ve bi halttan anlamayan acizane ben varım. bu ekipmanla multivizyonları ve taquillaları sorunsuz nasıl izleyeceğimi anlatacak dostlara ihtiyacım var. az önce yükliycem diye uğraştım durmadan AES *** updating yazıyor ama açmıyor. 09.08 yazılımı. safranbolu'ya gelirseniz söz size lokum ısmarlıycam. safrannext hariç (çünkü o yiye yiye bıkmıştırda ondan :00000004: ) satomania

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satomania Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostlarım; 2.40 anten, next ye 8000XCAM alıcı, Next ye6000 pozisyon bulucu, bilgisayar ve bi halttan anlamayan acizane ben varım. bu ekipmanla multivizyonları ve taquillaları sorunsuz nasıl izleyeceğimi anlatacak dostlara ihtiyacım var. az önce yükliycem diye uğraştım durmadan AES *** updating yazıyor ama açmıyor. 09.08 yazılımı. safranbolu'ya gelirseniz söz size lokum ısmarlıycam. safrannext hariç (çünkü o yiye yiye bıkmıştırda ondan :00000004: ) satomania
    Tekilaları izlemek için Yazılım atmanıza gerek yok .cihazınızın *** bölümüne girerek tekilaları izleyebilirsiniz..

4101-00 23 DA 90 CF DC C6 EF 24
    4101-00 20 54 BD 51 23 66 78 EA

Tps kanallarını izlemek için son yazılımı atınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

*Hiç biri olmadı artık safran nexte telefon acarız yapar artık
    Konu Admin tarafından (12-09-2006 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan kardeş, bende kendimde bir anormallik olduğuna inanmaya başlamıştım. sayende şimdi ne yapmam gerektiğini biliyorum . teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri