Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: yazýlým için yardým lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým için yardým lütfen

dostlarým; 2.40 anten, next ye 8000XCAM alýcý, Next ye6000 pozisyon bulucu, bilgisayar ve bi halttan anlamayan acizane ben varým. bu ekipmanla multivizyonlarý ve taquillalarý sorunsuz nasýl izleyeceðimi anlatacak dostlara ihtiyacým var. az önce yükliycem diye uðraþtým durmadan AES *** updating yazýyor ama açmýyor. 09.08 yazýlýmý. safranbolu'ya gelirseniz söz size lokum ýsmarlýycam. safrannext hariç (çünkü o yiye yiye býkmýþtýrda ondan :00000004: ) satomania

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý satomania Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostlarým; 2.40 anten, next ye 8000XCAM alýcý, Next ye6000 pozisyon bulucu, bilgisayar ve bi halttan anlamayan acizane ben varým. bu ekipmanla multivizyonlarý ve taquillalarý sorunsuz nasýl izleyeceðimi anlatacak dostlara ihtiyacým var. az önce yükliycem diye uðraþtým durmadan AES *** updating yazýyor ama açmýyor. 09.08 yazýlýmý. safranbolu'ya gelirseniz söz size lokum ýsmarlýycam. safrannext hariç (çünkü o yiye yiye býkmýþtýrda ondan :00000004: ) satomania
    Tekilalarý izlemek için Yazýlým atmanýza gerek yok .cihazýnýzýn *** bölümüne girerek tekilalarý izleyebilirsiniz..

4101-00 23 DA 90 CF DC C6 EF 24
    4101-00 20 54 BD 51 23 66 78 EA

Tps kanallarýný izlemek için son yazýlýmý atýnýz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

*Hiç biri olmadý artýk safran nexte telefon acarýz yapar artýk
    Konu Admin tarafýndan (12-09-2006 Saat 23:04 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan kardeþ, bende kendimde bir anormallik olduðuna inanmaya baþlamýþtým. sayende þimdi ne yapmam gerektiðini biliyorum . teþekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri