ABD ile nükleer silah krizi yaþayan Ýran'ýn otomotiv üretimi 2005'te 900 bini aþarak Türkiye ile baþa baþ hale geldi. Ýranlý üreticiler bu yýl Çin ve Hindistan'a ihracat yapmaya hazýrlanýyor.

Nükleer silah krizinin devam ettiði bugünlerde Ýran'ýn otomotiv endüstrisi üretim bakýmýndan Türkiye ile baþa baþ gidiyor. Sürekli büyüyen sektör, ABD yaptýrýmlarý nedeniyle doðruda yatýrým yapýlamadýðý için Avrupalý üreticilerle lisanslama yoluyla iþbirliði yapýyor. Sektör, ülke Gayri Safi Milli Hasýlasý'nýn yüzde 4'ünü oluþturuyor ve 150 bin kiþi istihdam ediyor. En büyük iki üretici Khodro ve Saipa; Venezuella, Çin, Beyaz Rusya ve Hindistan gibi ABD'nin pek de iyi geçinemediði ülkelere ihracat görüþmeleri yapýyor. Fortune Dergisi'nin bu ayki sayýsýnda beþ sayfa ayýrdýðý Ýran otomotiv endüstrisi geçtiðimiz yýl üretimde 900 bin sýnýrýný geçti. Türkiye'de ise 914 bin motorlu araç üretildi. Petrol kazancýnýn arttýðý ülkede kiþi baþýna düþen gelirin yükselmesiyle satýþlarýn artmasý, yaptýrýmlara raðmen Ýranlý üreticilerin dünyaca tanýnan markalarýn lisanslarýný almasýný kolaylaþtýrýyor. Khodro, Peugeot'dan aldýðý 405 modelinin üretim lisansýyla Samand markasýný geçtiðimiz yýl piyasaya sürdü. Samand, piyasaya giriþinden bu yana geçen bir yýlda 300 bin sattý. Khodro, baþka Peugeot modellerinin lisansýný da elinde tutuyor. Saipa da Citoren'in Xantia modelini ve Kia Pride'ý Ýran'da yapýyor. Ýkiside devlete ait olan Khodro ve Saipa yüzde 95 kapasiteyle çalýþýyorlar.
MERCEDES'DEN E SINIFI LÝSANSI
Ýran'da özel sektörde artýk kendini gösteriyor. Özel sektöre ait Bahman, Mazda ile 323 modelenin Ýran'da yerel marka adýyla üretilmesi için anlaþma yaptý. Mercedes'in sahibi DaimlerChrysler, Bahman'a Mercedes E sýnýfýnýn lisans hakkýný verdi.. Bir deðer özel sektör üreticisi Kerman da yakýnda Türkiye pazarýna da girecek Çin'in ucuz markasý Chery ile üretim anlaþmasý bulunuyor. Kerman'ýn ayný zamanda Volkswagen ile lisans anlaþmasý bulunuyor. Batýlý analistlerde bir barýþ ortamý halinde sektörün daha fazla ilerleyeceðini söylüyor.