REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: google chrome hata veriyor acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart google chrome hata veriyor acil yardım

arkadaşlar gecen gün gom player ı yükledim daha sonra aşagıdaki hatayı almaya başladım,gom player ı sildim fakat sistem geri yükledim falan fakat hata halen devam ediyor ne yapmalıyım teşekürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Profiliniz doğru açılamıyor.bazı özellikler kullanılamayabilir.Lütfen profilin bulunduğundan ve içeriğini okuma ve yazma izniniz olduğundan emin olunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CHROME yi kaldırın kendi sitesinden tekrar yukleyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CHROME yi kaldırın kendi sitesinden tekrar yukleyin..
    bir kaç defa denedim malesef olmuyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sistemi geri döndürün imkanınız varsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onu da yaptım 2 farklı tarihe hemde netten de araştırıyorum baya bi kişi de sorun var gibi ama çözüm bulamıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

google chrome kaldırmakla yetmez birde kullanıcı isminiz üzerinde chrome ait belgeleri de silmeniz gerekiyor bunu denediniz mi ? kullanıcılar/ kullanıcı isminiz / app data / local google klasöründen chrome silip öyle tekrar yükleme yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    google chrome kaldırmakla yetmez birde kullanıcı isminiz üzerinde chrome ait belgeleri de silmeniz gerekiyor bunu denediniz mi ? kullanıcılar/ kullanıcı isminiz / app data / local google klasöründen chrome silip öyle tekrar yükleme yapın
    bunu denemeye çalıştım bu dosyaları bulamadım tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha açık anlatayım windows 7 için : C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Google\Chrome. yerel disk c ye girin orda kullanıcılar klasörüne girin kullanıcı adınız üzerinden yukardaki yolu takip edip chrome klasörünü silin app data klasörünü görmek için gizli dosyalarınızın açık olması gerekiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanıcı adım dan sonra appdata diye bir dosya yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri