REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: TTNET?ten ayda 55 TL?ye İnternet+Telefon+TV

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 TTNET?ten ayda 55 TL?ye İnternet+Telefon+TV

Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcısı ve eğlence şirketi TTNET, kullanıcıları için verdiği hizmetlere devam ediyor. Verdiği hizmetlerde müşteri isteği ve memnuniyetini ön planda tutan TTNET, Akıllı Evim Paketini indirimli olarak müşterilerine sundu.

Akıllı Evim Paketi adı altında; televizyon, sabit telefon ve internet hizmetini 24 ay boyunca indirimli olarak kullanıma sunuyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren TTNET, Akıllı Evim Paketi adı altında sunduğu hizmeti avantajlı fiyatlarla ve ayrıca tek fatura kolaylığı sağlayarak müşterinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Verilen bu hizmette kullanılacak olan modem ve Tivibu Ev kurulumu müşterilere ücretsiz olarak sunuluyor. Şu an için sabit ev telefonu kullananlar istedikleri takdirde numaralarını değiştirmeden TTNET Alo’ya geçip bütün eğlence ve iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. TTNET’in sunduğu bu indirimli hizmet 31 Ağustos 2012‘ye kadar geçerli olacak.
    Akıllı Evim Paketi’ndeki alternatifler ise şöyle;
    -NET 6, Tivibu Ev Maxi, TTNET Alo 100: 65,90 yerine 24 Ay 55 TL.
    -NET LİMİTSİZ, Tivibu Ev Maxi Plus, TTNET Alo Limitsiz ( 3.000 dk): 141,90 yerine 24 Ay 99 TL.
    Bu hizmetin detayları hakkında bilgi sahibi olmak ve kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, TTNET satış noktalarına başvurabilirle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teklifler cazip görünüyor.Bu önerilerin müşteri çekmesi için bazı ayrıntıların açıklığa kavuşması gerekir.Nedir bunlar?
    Aydın merkezde oturuyorum.23 Nisan 2012 de yazlığa gidince(Didim) net nakil başvurusunda bulundum.İl içi nakil tam 51 günde gerçekleşti.Kaplubağa bile bu kadar strese dayanamaz.
    [COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="Blue"]Nette yayınlayacağım kanallar bunlardır,müşteri olurunu almadan bir yıl süreyle bunları sabit tutacağıma söz veriyorum,diyor mu? Yoksa aklına estikçe kanal mı değiştiriyor?[COLOR="DeepSkyBlue"]Mademki paralı izleniyor,her türden kanalın yayını serbest mi?Yoksa başbakan şuna kızdı,Milli Eğitim Bakanı buna hayır dedi,Diyanet işleri başkanı hepsine karşı çıktı.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,bunlar gelenek ve göreneklerimize aykırı diyerek tüm bu gelişmelere açık tavır mı koydu?
    Yani siyasetçinin eli buna uzanmayacaksa düşünülebilir!Ama uygulamayı görmekte yarar var!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-NET 6, Tivibu Ev Maxi, TTNET Alo 100: 65,90 yerine 24 Ay 55 TL.

Bu tarife gercekten iyiymiş aslında ben geçebilirim buna

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiat çok uygun valla, tuzak olmasın ama.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hangi firma olursa olsun size ımzalattırmak istedikleri sözleşmeleri lütfen okyun. Genelde yapılan çok fazla uzun diye direk imza atılır sonra karşınıza çıkan olumsuzluklarda elinizden bişi gelmez. Sonradan firmayı ne kadar suçlasanızda başta ilk hatayı yapan sizsinizdir.

Genelde bu tür abonelik işleri aceleye getirilir vakit dar zamanda yapılır o sözleşme okunmadan imzalanır.

Lütfen hangi ürünü alırsanız alın sözleşme ve garanti şartlarını okuyun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum usta vatandaş olarak biraz araştırmacı olsak daha iyi olur diye düşünüyorum
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TT net bu işi biliyor vallahi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri