REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: HD Uydu Cihazınız Varmı?

Katılımcı sayısı
684. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET (Varsa modelini konuda belirtiniz)

443 64.77%
  • HAYIR

241 35.23%
Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
193 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: HD Uydu Cihazınız Varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkes kendi kullandığı cihazını beyenim ötekinden iyi yapıyor bikere böyle düşüneceksiniz alacağınız cihazın anakartına ve besleme kartına bakarak sağlamlık açısında bilgili olmalısınız cünkü kart hassas olunca tamir ederse gümüş eleman yüvaları yolları çabuk kalkar ve kopar ikinci olarak yazılımsa özelliğe bakarak linüx seçmelisiniz burda standart linüx demeden karıştırıp herkes kendi cihazını kaliteli diyip yükseltiyor
    Hakan konuyu saptırma herkezin kullanabileceği cihaz kısıtlıdır. Ben bir çok cihaz test ettim buda cevremın geniş olmasındandır. Tabiki herkezin kullandığı cihaz kendine göre iyidir.

Burda bir anket yapıyoruz kimseye bir marka yada model benimsetmeye çalışmıyoruz. Memnun olan elbette bunu belirtecektir. Türkiyeye gelmeyen bir çok cihaz var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam bende dreambox 500 kulanıyom çok menunum hd li olmasada harika

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 senedir baff 2000 hd kullanıyorum önceleri performansı düşüktü fakat son bir yıldır yeni yazılımlarla çok daha iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiremco Turbo HD 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox HD 800,Digitürk Humax 9503,Gold Master 11400CI,Kendinden Uydulu Slim Led TV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff 2200 hd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Focus 8500 dcı var.7 yıldır kullanıyorum.Çok
    memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

chipbox kullanıyorum memnunum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ınpax 9100 lınux hd kullanıyorum.tv ım hd olmadıgı ıcın fazla yorum yapamıyorum ama cıhazımdan gayet memnunum.
    bende aynı cihazı kulanıyorum lcd tv de hd yayınları izlemek bir başka güzel oluyor imkanın var ise bir lcd tv almanı tavsiye ederim hd cihaz ile lcd tv bir birini tamamlıyor

Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri