hd uydu alıcısı almayı düşünüyordum uzun zamandır. Bu anketin çok faydası olacak.
EVET (Varsa modelini konuda belirtiniz)
HAYIR
hd uydu alıcısı almayı düşünüyordum uzun zamandır. Bu anketin çok faydası olacak.
medialink panter maddi durumum olsa tercihim vu olurdu
Atlanta Hd Box ve Samsung D7000 led tv serisi dahili hd uydu alıcısı kullanıyorum
Botech 207 piko HD çok memnunum kanal geçişleri hızlı şifreleride sevırı ile gayet güzel kırıyor
aynı zamanda motorlu çanak taktım ve fazladan 5 uydu daha kayıtlı hafızasında bunlar arasında ki geçişlerde gayet stabil. hd kanallarda ki görüntü kalitesi oldukça iyi bidaha skartlı cihaz kullanmak nasip olmasınses kalitesi çok güzel.
Samux hd force plus kanal geçişleri hızlı cihazda ne ararsan var.
linx 1090 ne gayet güzel bir cihaz internete bağlantısı var hd görüntü gayet iyi
Dreambox DM8000 tek kelime SÜPER
hd cihazım yok yayınların biraz daha yaygınlaşmasını bekliyorum saygılar...
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
[B]Hilmi Dost'a,
Bir cihazın donanımsal üstün özellikleri olabilir.Ama güçlü bir yazılım desteği olmazsa,sıradanlaşır gider.GigaBlue,piyasaya verileli bir yılı geçti.Halâ daha bazı temel sorunları aşamadı.Neyseki yazılım grupları çoğalıyor,er-geç çözümü de bulurlar.İşte Linuxların güzel yanıda bu.
Geç almamımzın da bazı avantajları var:deneyimli arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak gibi.Baksana,Umut55 arkadaşımız kolleksiyoner gibi maaşallah.HD cihazları tesbih gibi sıralamış.Eee bunun da bir getirisi olacak;bizler de ondan yararlanacağız.Bir "bilen!" olarak![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri