Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: SD Mini Uydu Alýcýsý Tavsiye

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn SD Mini Uydu Alýcýsý Tavsiye

Arkadaslar merhaba, ben salonumda ortak cati anteniyle hiremco x3 kullanmaktayim. Diger odalar icin yeni bir uydu sistemi kurdurdum. Mantolama bitince canak takilacak. Tek canak takdirdim sadece turksat icin. bir odada elimde olan next sx 2001 model receiVer kullanicam. mutfaktaki 37 ekran tv icin(ve daha sonra almayi dusundugun 22"lcd icin) Mini Sd bir uydu alici almayi dusunuyorum. hiremco x3 gibi usbden kanal listesi ekleyebilecegim, biss ***leri otomatik cozen(ntvspor,trt,star maclari icin) bir mini sd uydu alicisi ariyorum. Hiremco Mini ,Kamosonic KS-SR109, Kawai, Yumatu Mini Uydu alýcýlarýndan birini almayý düþünüyorum. Kanallari surekli silinmeyen,fazla sorun cikarmayan, yaptýðým kanal listesini sürekli yenilemek zorunda kalmayacaðým, biss ***leri otomatik çözen, 60-70 tl arasi bir Mini SD bir uydu alicisi ariyorum. Tesekkurler.

Kamosonic KS-SR109 - 65 TL
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kawai KW-6000B - 50 TL

Seoul Hiremco Minibox Bissli - 45 TL

YUMATU MINI UYDU ALICI - 27 TL

MERSAT MINIBOX GOLD BISS+SIRUSLU MÝNÝ UYDU ALICI - 40 TL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yumatu mini al fiyatta çok uygun ama ileride lcde içinde lazým olur dersen botech 207 hd al 185 tl civari hem hd hem de sd olarak kullanabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu zamanda SD uydu alýcýsýna para vermek bana pek mantýklý gelmiyor bence þartlat biraz daha zorlanýp HD bir uydu alýcýsý alýnmalýdýr..! Hele hele Tv LCD yahut Plazma ise..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence yumatu mini al fiyatta çok uygun ama ileride lcde içinde lazým olur dersen botech 207 hd al 185 tl civari hem hd hem de sd olarak kullanabilirsin
    Alýntý PowerVu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þu zamanda SD uydu alýcýsýna para vermek bana pek mantýklý gelmiyor bence þartlat biraz daha zorlanýp HD bir uydu alýcýsý alýnmalýdýr..! Hele hele Tv LCD yahut Plazma ise..!
    Kesinlikle katýlýyorum artýk HD...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mutfakta 37 ekran tüplü tv'de veya 22" lcd tv'de hd'yi ne yapayým arkadaþlar. Salonumdaki 42" lcd için ileride zaten hd alýcam ama þimdi ihtiyacým o deðil. Mutfakta receiver koyacak yer yok zaten mutfakta hd'ye ihtiyaç yok o yüzden 40-50 tl'lik ürünlere bakýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Undefined - Edited
    Konu Fronces tarafýndan (29-02-2016 Saat 19:36 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri