Sarýmsaklý Plajý
Ege'nin en güzel sahillerinden biri Ayvalýk Sarýmsaklý bölgesindeki plajdýr. 7 kilometre uzunluðunda 100 metre geniþliðinde olan plaj ince kumu, berrak denizi, plaj ve çevresinde bulunan birçok kafeteryasý, balýk restoraný ve büfesi ile ihtiyacýnýz olan her þeyi bulabileceðiniz bir yer. Ayrýca geceleri de eðlenmek için burayý tercih edebilirsiniz.
![]()
![]()
A. Emreli Suit Hotel Otel Fotoðraflarý
A. Emreli Suit Hotel Hakkýnda
Statü: SUÝT HOTEL
Kapasite: 24 SUÝT ODA
Hizmet: 365 GÜN
Ödeme: KREDÝ KARTINA 8 TAKSÝT
Konum: SARIMSAKLI PLAJINDA, BADAVUT KOYUNDA,DENÝZ KENARINDA, ORMANLA ÝÇÝ ÝÇE BÝR TESÝS
Oda özellikleri: MERKEZÝ KALORÝFERLE ISITMA, SUÝT APARTLARDA:TV,MUTFAK,KLÝMA,FÖN, TELEFON,ÝNTERNET BAÐLANTISI,BALKON
Aktiviteler: YÜZME HAVUZU,KAPALI TERAS RESTAURANT,AÇIK TERAS RESTAURANT,LOBÝ BAR, ÖZEL PLAJ, PLAJ BAR,ASANSÖR,KASA,ODALARDA KABLOSUZ SINIRSIZ ÝNTERNET BAÐLANTISI.
Yeme-Ýçme: YARIM PANSÝYON AÇIK BÜFE( sabah kahvaltýsý+akþam yemeði)
Ýndirimler: MAXÝMUM,BONUS VE WORD KREDÝ KARTINA 8 TAKSÝT PEÞÝN ÖDEMEDE % 10 ÝNDÝRÝM 0-6 YAÞ ÜCRETSÝZ, 6-12 YAÞ %50 ÝNDÝRÝMLÝ
Diðer bilgiler: DAHA AYRINTILI BÝLGÝLERÝ 0 542 5637440 NOLU TELEFONUMUZDAN ÖÐRENEBÝLÝRSÝNÝZ.
Acem Hotel Otel Fotoðraflarý
Acem Hotel Hakkýnda
Statü: Otel
Kapasite: 42 oda
Hizmet: 365 gün
Ödeme: Peþin ve kredi kartý axess ve bonus kartýnýza 4 taksit Konum: Denize sifir, özel plaj,plaj bar otopark,voleybol sahasi,restaurant
Oda özellikleri: 42 oda 110 kiþi kapasiteli odalarda : televizyon klima fön telefon merkezi ýsýtma 24 saat sýcak su
Aktiviteler: Bölgede, Adalara günlük tekne turu, þeytan sofrasýna günü birlik geziler mevcuttur.
Yeme-Ýçme: sabah kahvaltýsý ve akþam yemeði açýk büfe
Ýndirimler: nakitte % 10 indirim axess ve bonus kredi kartlarýna 4 taksit uygulanmaktadýr
Diðer bilgiler: otelimiz yaz kýþ hizmetinizdedir notbayram ve yýlbaþý programý için )0266 3244177 nolu telefonumuzdan ayrýntýlý bilgi alabilirsiniz
![]()
<div>

Teþekkur:
Beðeni: 

bayram ve yýlbaþý programý için )0266 3244177 nolu telefonumuzdan ayrýntýlý bilgi alabilirsiniz

Alýntý

Yer imleri